Dacia Sandero

Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

După rezultatele din Franța, Dacia înregistrează creșteri de 5% și în Marea Britanie, în octombrie

După succesul înregistrat în Franța, în luna octombrie, Dacia se bucură de un trend pozitiv și pe piața auto din Marea Britanie. Asta vine în contextul în care au fost înregistrate scăderi în vânzările de mașini noi pe aceasta piață.
Vineri, 05 Noiembrie 2021 | Economic

Spring și Sandero ajută Dacia pe piața din Franța în octombrie: creștere de 2.8%

Piața auto din Franța se confruntă cu o scădere a vânzărilor de mașini noi în ultima perioadă. Cu toate acestea, Dacia este printre puținii care înregistrează o creștere în vânzări cu ajutorul modelelor Sandero și Spring.
Luni, 27 Septembrie 2021 | Industrie

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină din Europa pentru a doua lună consecutiv

Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din UE în luna august. Modelul românesc a avut o performanță similară în iulie.
Vineri, 27 August 2021 | Industrie

PREMIERĂ: Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna iulie

Pentru prima dată de la lansare, Dacia Sandero a obținut prima poziție în clasamentul vânzărilor europene pe o singură lună. În iulie, Sandero a depășit modele precum Volkswagen Golf și Toyota Yaris.
Joi, 29 Iulie 2021 | Industrie

Dacia Sandero este a treia cea mai vândută mașină din Europa în iunie

Dacia Sandero a ocupat locul trei în topul vânzărilor europene pe luna iunie, fiind depășită doar de Volkswagen Golf și Tesla Model 3, potrivit datelor Jato Dynamics.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna mai: Dacia Sandero, pe locul 9

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene pe luna mai 2021, devansând Renault Clio și Fiat 500. Dacia Sandero s-a clasat pe locul 9, peste Skoda Octavia.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Vânzările Dacia au crescut cu 10% în primul trimestru: aproape 10.000 de precomenzi pentru Spring

Dacia a vândut peste 120.000 de mașini în primele trei luni ale anului, cu 10.2% mai multe decât în aceeași perioadă din 2020, rezultatul fiind obținut pe fondul lansării noului Sandero.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Siguranta

Dacia Sandero și Logan au primit 2 stele la testele EuroNCAP. Rezultatul, viciat de sistemele de siguranță

Noile Dacia Sandero și Logan au primit două stele la testele de siguranță. Mașinile românești au fost evaluate la 4 stele din punct de vedere structural, însă sistemul automat de frânare în situații de urgență a viciat rezultatul final.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Siguranta

Euro NCAP anunță că Dacia Sandero și Logan au primit 2 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de teste de siguranță. Noile Dacia Sandero și Logan au primit doar 2 stele din partea organizației independente.
Joi, 01 Aprilie 2021 | Industrie

Dacia Sandero a fost al treilea cel mai înmatriculat model din Franța după primul trimestru

După primul trimestru din 2021, Dacia Sandero ocupă poziția a treia în topul celor mai înmatriculate modele pe piața franceză, fiind depășit doar de Peugeot 208 și Renault Clio.
Vineri, 26 Martie 2021 | Tehnologie

Dacia detaliază modul în care telefonul mobil se transformă în sistem multimedia al mașinii

Dacia a venit cu o idee prin care telefonul șoferului poate fi transformat în sistem de infotainment al mașinii. Funcția este disponibilă pe versiunile de bază ale noilor Sandero și Logan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Martie 2021 | Economic

Dacia Sandero a depășit Renault Clio în Franța. Este al doilea cel mai vândut vehicul din țară

Potrivit celor mai recente cifre, Dacia Sandero a fost al doilea cel mai comercializat model din Franța în primele două luni ale anului. Această performanță pune Sandero în fața geamănului mai bine echipat, Renault Clio.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Premii auto

Noua Dacia Sandero a câștigat titlul "Mașina anului 2021" în Marea Britanie

Noua generație Dacia Sandero a fost încoronată "Mașina Anului 2021", în Marea Britanie, de către publicația „What Car?”. Modelul românesc este cea mai accesibilă mașină nouă de pe această piață.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

INTERVIU: Dacia Bigster nu este numele final al viitorului SUV românesc

În cadrul unei conferințe de presă organizată pentru presa din România, oficialii Dacia au spus că nu au decis dacă Bigster va fi numele folosit de viitorul SUV de clasă C. De asemenea, am aflat că Dacia nu mai este mașina aleasă de cei care migrau de la vehiculele second-hand.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Economic

Dacia Sandero a bătut Seat Leon la el acasă: e cea mai vândută mașină din Spania în 2020

Chiar dacă e la final de carieră, Dacia Sandero a reușit o fabuloasă victorie în deplasare, pe piața din Spania. În 2020, Sandero a bătut la vânzări liderul din ultimii șase ani: Seat Leon.
Luni, 04 Ianuarie 2021 | Industrie

Franța: În 2020, Dacia Sandero rămâne cea mai vândută mașină pentru persoane fizice, pentru al cincilea an la rând

Dacia a vândut circa 98.000 de mașini în Franța în 2020, cu 30% mai puțin față de 2019, în condițiile în care piața a avut o scădere de 25%. Vestea bună pentru constructorul de la Mioveni este că Sandero a fost din nou cea mai vândută mașină pentru persoane fizice, pentru al cincilea an consecutiv.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Industrie

Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor: aproape 25.000 de unități înmatriculate în luna noiembrie. Dacia Sandero ocupă locul al optulea

Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor și în luna noiembrie cu aproape 25.000 de unități înmatriculate. Podiumul a fost completat de Toyota Yaris și Renault Clio. Luna trecută, Dacia Sandero a încheiat pe poziția a opta.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Duster, Dacia Sandero, Franta, Sandero, Duster, Dacia Logan, Opel Insignia, Autovot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru