Prima imagine cu interiorul lui Renault Kardian, asemănător cu cel al Daciei Sandero

de Tiberiu Safta
Joi, 12.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat prima imagine oficială cu interiorul noului Kardian, un crossover compact destinat piețelor internaționale. Habitaclul noului model va fi asemănător cu cel al Daciei Sandero.

Continuă campania de promovare pentru Renault Kardian, un crossover de dimensiuni compacte creat special pentru piețele internaționale. De această dată, constructorul francez ne arată prima imagine oficială cu interiorul viitorului model. Din imagine putem vedea că habitaclul lui Kardian este foarte asemănător la nivel estetic cu cel al Daciei Sandero.

Există, însă, câteva diferențe sesizabile aici. În primul rând, noul model pare a fi echipat cu un instrumentar digital. De asemenea, putem vedea și un sistem de iluminare ambientală pe panourile portierelor, iar consola centrală conține doar o manetă foarte mică pentru selectarea treptelor de viteză. Evident, acest detaliu indică faptul că noul Kardian va avea cutie automată.

Renault nu a oferit mai multe detalii noi despre viitorul crossover. Noul Kardian va fi dezvăluit oficial în 25 octombrie.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru