Dacia Sandero City: versiunea care poate fi cumpărată cu 9.000 de euro

de Silvian Irimia
Sambata, 27.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campania „Sezonul Dacia” aduce o mulțime de avantaje pentru potențialii cumpărători ai mărcii. De exemplu, versiunea Sandero City poate fi cumpărată cu puțin sub 9.000 de euro cu ajutorul Programului Rabla.

Dacia a anunțat lansarea celei de a doua ediții a campaniei „Sezonul Dacia”. Dacia folosește această campanie pentru a atrage noi clienți. În acest an, Dacia dezvăluie cea mai accesibilă versiune a modelului Sandero, cu un preț sub pragul psihologic de 10.000 de euro, prin intermediul Programului Rabla.

Noua apariție, Dacia Sandero City, este o provocare lansată pe piața auto din România la un preț surprinzător de 8.900 de euro, beneficiind de sprijinul Programului Rabla. Acest automobil poate fi achiziționat și prin intermediul unei oferte de finanțare propuse de Dacia Finance, cu o rată lunară extrem de accesibilă de doar 99 de euro.

Dotată cu aer condiționat, cruise control, Media Control și jante de 15 inchi din aliaj, Sandero City are un motor de un litru pe benzină, cu transmisie manuală și o putere de 65 de cai putere. Pentru varianta Stepway a modelului Sandero, Dacia propune un preț promoțional de 10.900 de euro.

Dacia anunță, de asemenea, oferte atractive pentru modelul Duster 2, aflat la finalul ciclului său de viață, disponibil pentru o perioadă limitată cu motoare diesel, absente pe noua generație, la un preț de aproximativ 15.000 de euro.

Promoții semnificative sunt anunțate și pentru modelul Spring, cu prețuri începând de la 9.550 de euro pentru varianta Extreme, având în vedere că subvenția acordată prin Rabla Plus este limitată la aproximativ 5.000 de euro, ceea ce face prețul de listă al mașinii să fie în jurul sumei de 14.500 de euro.

Dacia va deschide comenzile în primăvara acestui an pentru noua generație Duster, prezentată deja la finalul anului trecut, iar precomenzile au fost lansate în ianuarie.

Potrivit reprezentanților Dacia, cele două generații Duster vor fi disponibile, pentru o scurtă perioadă, în paralel, oferind astfel fanilor posibilitatea de a alege modelul are li se potrivește cel mai bine.

Comentarii (6)

  • Punti mă si CVT
    4 5
  • George Simion
    scump, subventia aia e foarte limitata. si de cand sunt asa bronzati dacii?
    9 11
  • CONSTANTIN
    În 2020 am cumpărat Dacia Sandero Stepway 2. Am luat în calcul doar prețul de achiziție. Prețul pieselor de schimb este EXORBITANT. Ca utilizator, nu recomand!
    8 12
  • De ce piese de schimb ziceti?
    Am Sandero de 5 ani si n-am schimbat nimic. Merge impecabil.
    19 6
  • bravos
    tare reclama .
    mama alba,tata alb,si masina colorata?
    3 1
  • @bravos
    Ala colorat e un magrebian, care ii arata copilei cum oamenii care muncesc isi cumpara doar o Dacie, deoarece in Franta, coloratii sunt tinuti in brate fara sa munceasca, deoarece oamenii cu serviciu trebuie sa plateasca o taxa pentru "alocatia" coloratilor.
    Sa nu va aud cu comentarii rasiste, deorece ceea ce spun e ADEVARAT. Puteti verifica.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru