Dacia Sandero şi Logan primesc ediţia specială Story

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.03.2012
Dacia a anunţat că va introduce din luna martie o ediţie specială pentru Sandero şi Logan. Modelele vor oferi o echipare ceva mai bogată.

Esential

8800 de euro este preţul de pornire pentru Sandero Story.
7900 de euro este preţul pentru Logan Story.

Pentru a spori atractivitatea modelelor sale pe piaţa din România, Dacia lansează o ediţie specială pentru Logan şi Sandero, două best-seller-uri şi la nivel european.

Disponibilă din luna martie, ediţia botezată Story va putea fi comandată alături de trei motorizări ale celor două modele. Este vorba despre unităţile pe benzină de 1.2 litri 75 de cai şi 1.6 litri 85 de cai, dar şi despre dieselul 1.5 dCi de 75 de cai putere.

Ediţia specială aduce, atât pe Logan cât şi pe Sandero, ABS şi AFU (Asistenţă la Frânarea de Urgenţă), airbag şofer şi pasager, direcţie asistată, aer condiţionat, Radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, conexiune de tip Jack, USB, Bluetooth şi închidere centralizată cu cheie. În lista de opţionale, clienţii pot alege şi airbaguri laterale pentru pasagerii faţă.

Pentru a individualiza cât mai bine ediţia specială, Dacia a aplicat un sticker special la exterior şi a introdus în habitaclu o tapiţerie nouă pentru scaune, cu motive gri închis şi gri deschis pe spătarul scaunelor.

În funcţie de motorizarea aleasă, preţurile variază între 8800 şi 10450 de euro cu TVA inclus pentru Sandero Story şi între 7900 şi 9550 de euro (TVA inclus) pentru Logan Story.

via | Dacia

Comentarii (11)

  • Dacia
    Fiind pe final de productie vor aparea seri tot mai dotate.
    28 5
  • dacia
    in lista de optionale nar sta rau si cutia automata de care se tot vorbeste.....si niste scaune fata incalzite
    incet incet dacia se ridica......
    20 6
  • In sfarsit a disparut sigla cu "by renault", era si timpul.
    18 1
  • Echipare
    Are doar casetofon mai bun, in rest, nu are computer de bord , nu are volan si scaun reglabile pe inaltime , nu are oglinzi electrice , nu are manere si bandouri vopsite in culoarea tablei. Pentru inchidere pe cheie, geamuri electrice , trebuie platit suplimentar,
    8 5
  • E un pachet interesant. E pentru tineri. Important e ca are aer conditionat, servo si sistem audio upgradat. Ca mai putea avea aia si pe dincolo asta-i altceva... e chestiune de preferinte si buget. Fiecare isi alege ce pachet i se potriveste.
    19 2
  • Au reusit in sfarsit sa puna USB pe Logan!
    Trebuia macar in 2008 sa faca asta odata cu faceliftul dar din pacate s-au rezumat in a oferi un CD-Player care nu suporta prea bine MP3-urile dupa ce ai dat cativa banuti in plus sa fie cu MP3...cei drept, pictograma cu MP3 e acolo.
    1 2
  • siguranta
    Da mai sigure cand le fac ? Mai bine ar face o structura mai solida si ceva airbaguri in plus. ESP din parti . Pot sa puna si gps si si ecran de 14 ca e degeaba, marea problema in momentul de fata e siguranta, cred ca e cea mai nesigura masina ce se fabrica in europa. Si chinezii acu ii da clasa la capitolul asta.
    11 27
  • Sandero
    Corectati-ma daca gresesc dar in poza nu se vede o schimbare la nivelul indicatorului de viteza?, nu stiu parca arata altfel.
    1 1
  • logan
    Structura de rezistenta e destul de buna, daca ar fi avut niste airbag-uri in plus si ESP lua 4 stele in loc de 3.
    ESP o sa fie obligatoriu de la anu pe toate modelele noi din UE. Asa ca o sa fie si ala :)
    23 3
  • Carlos
    @ASAD
    Prin chinezi te referi la Volvo, nu? :))

    PS: sfatul meu e sa inveti ce presupune siguranta unei masini (poate data viitoare nu ma mai bufneste rasul citind ca vrei "o structura mai solida") si notiuni precum "low-cost" , "masini de volum" sau "masini premium".
    21 2
  • stie cineva ce model de cd player e ala?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru