Coulthard a pilotat un Dacia Logan la Cupa Starurilor de la Moscova

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.03.2012
David Coulthard, fostul pilot al echipelor McLaren şi Red Bull, a concurat la volanul unui Dacia Logan în Cupa Starurilor de la Moscova.

David Coulthard a participat recent la o competiţie desfăşurată pe gheaţă în capitala Rusiei, Moscova, în cadrul căreia a urcat la volanul unui Dacia Logan.

Pe numele său Cursa Starurilor, competiţia a reunit la start numeroşi piloţi din lumea sporturilor cu motor, printre aceştia numărându-se şi cvadruplul campion mondial Alain Prost, în calitate de ambasador Renault, dar şi Jerome D'Ambrosio, fostul pilot al echipei Marussia şi actualul pilot de rezervă la Lotus.

Coulthard a terminat competiţia pe locul doi în clasamentul general după ce a ocupat al doilea loc în prima etapă, fiind învins de D'Ambrosio, şi după ce a pierdut Superfinala în fata rusului Ekaterinburg Kirill Ladygin, care a mai câştigat Cupa Starurilor de trei ori.

La evenimentul din Rusia au asistat aproximativ 5000 de spectori, în ciuda gerului şi a vântului puternic. Via | Red Bull

Comentarii (2)

  • Dacia Logan?
    De fapt, dupa cum se vede foarte bine din poze, a pilotat Renault Logan.
    21 2
  • Logan in Rusia
    Daca s-ar numi Dacia , Loganul n-ar mai avea clienti in Rusia. Nimeni n-ar cumpara o masina "fashista".Ridicol dar adevarat. La unii prostia e la mare pret.
    18 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru