Dacia organizează un concert şi o cursă de accelerare la uzina din Mioveni

de Sebastian Toma
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia va sărbători Ziua Franţei şi aniversarea a 13 ani de când a fost preluată de Renault într-un mod inedit la uzina din Mioveni. Constructorul a organizat un concert Vama şi o întrecere de accelerare între posesorii de Logan.

Dacia pregăteşte o mare sărbătoare în acest weekend, data de 14 iulie marcând 13 ani de când francezii de la Renault au preluat marca din Mioveni, dar este şi Ziua Naţională a Franţei. Constructorul din Mioveni va aniversa evenimentul cu un concert Tudor Chirilă şi trupa Vama, alături de organizarea unei întâlniri a fanilor Dacia Logan, care vor putea să se întreacă pe rând în cadrul unei probe de accelerare. Anul 2012 marchează cea de-a treia reuniune regională a proprietarilor de Dacia Logan, în cadrul căreia se va organiza o competiţie de accelerare deja tradiţional în rândul celor care au mai participat la acest eveniment.

Proba va avea loc în apropierea uzinei, între Porţile 2 şi 3. Cel puţin 40 de vehicule sunt aşteptate să se înscrie în competiţie, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare, derulate în 2009 şi 2010. Pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului, Poliţia Rutieră şi Poliţia Locală Mioveni vor restricţiona circulaţia pe strada Uzinei, între Porţile 2 şi 3, în intervalul 11.00 – 14.30.

Proba de accelerare este organizată de iniţiatorii întâlnirii, Logan Club Mioveni şi Logan Club Piteşti, împreună cu Asociaţia Sportivă Sprint Club şi Primăria Mioveni.

Esential 40 de exemplare Dacia Logan au participat la ediţia anterioară a cursei de accelerare organizată de Clubul Posesorilor de Dacia Logan din România.
Cursa va fi urmată de o demonstraţie susţinută de pilotul Bogdan Rusea, concurent în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop (CNVC), care conduce cel mai puternic vehicul Dacia Logan din România (190 CP). Ceremonia de premiere a câştigătorilor probei de accelerare va avea loc pe scena de pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17.00. Primăria Mioveni, Automobile Dacia şi sponsorii reuniunii regionale vor oferi premiile constând în obiectele promoţionale şi accesorii pentru vehicule. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare categorie, în funcţie de tipul de motorizare (1,4 l benzină, 1,6 l benzină şi 1,5 DCI).
Alte trei premii vor fi acordate celor mai frumoase Dacia Logan participante la regională şi vor onora proprietari ai modelul fabricat la Mioveni care a intrat în galeria Legendelor pe roţi a prestigioasei reviste Automotive News Europe. 

Via Dacia

Comentarii (3)

  • cursă de demaraj sau demarare! nu accelerare!
    BRAVO DACIA!
    2 2
  • Vrem video :D !!!
    0 2
  • Alex Radoi
    Nimic nou, vad in fiecarezi pe sosele cocalari cu Loganuri tunate (si fulgerate) in cele mai penibile feluri. Asteptam si un concurs, "Cine are cele mai multe cruci la parbriz" sau "Cel mai mare semn Nike".
    Pe cuvant ca daca organizau un concurs de off-road pentru Duster sau o provocare la cel mai mic consum posibil la Logan sau Sandero n-aveam nimic impotriva, era foarte logic. Dar totusi... cursa de drag pentru Logan...? What the f..k? N-are niciun sens.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru