Picnic Dacia

Luni, 10 Iulie 2017 | Intern

Picnic monomarcă: peste 1.000 de persoane au participat la prima întâlnire a posesorilor Dacia din România

Pasionații și proprietarii de modele Dacia și-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment special organizat în Mogoșoaia. Aceștia au luat parte la activități interesante, s-au distrat și au arătat că fac parte din familia Dacia.
Marti, 09 August 2016 | General

Britanicii organizează "Ziua Dacia": teste în off-road cu Duster, tir cu arcul şi vânătoare cu şoimi

Dacia îi invită pe fanii mărcii care locuiesc în Marea Britanie la o zi specială în care să testeze abilităţile în off-road ale SUV-ului Duster, să tragă cu arcul şi să participe la o vânătoare cu şoimi.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Reportaj

Cealaltă faţă a Daciei. 10 ani în lumea bună

Dacia a aniversat la Paris 10 ani de la debutul în Franța, cea mai mare piață de desfacere pentru constructorul român. Iar noi am fost acolo pentru a vedea cum sărbătoresc francezii primul deceniu al mărcii Dacia în Hexagon.
Marti, 02 Iulie 2013 | General

Franţa: 15.000 de participanţi la Marele Picnic Dacia

Marele Picnic Dacia din Franţa a depăşit toate aşteptările producătorului din Mioveni. Ediţia cu numărul cinci a adunat 15.000 de participanţi.
Vineri, 31 Mai 2013 | General

Franţa: 8.000 persoane s-au înscris la picnicul Dacia

Reprezentanţii diviziei Dacia din Franţa au anunţat că au 8.000 de persoane înscrise la a cincea ediţie a picniculului organizat anual. Înscrierile au început pe 29 mai.
Joi, 12 Iulie 2012 | Intern

Dacia organizează un concert şi o cursă de accelerare la uzina din Mioveni

Dacia va sărbători Ziua Franţei şi aniversarea a 13 ani de când a fost preluată de Renault într-un mod inedit la uzina din Mioveni. Constructorul a organizat un concert Vama şi o întrecere de accelerare între posesorii de Logan.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | General

Franţa: În weekend are loc marele picnic Dacia

A doua întâlnire a pasionaţilor şi posesorilor de Dacia din Franţa va avea loc în acest weekend. Picnicul va avea loc în două locuri diferite, pentru a beneficia de suficient spaţiu pentru toţi participanţii.

Tag-uri similare

Dacia, Franta, Sandero, Logan, Duster, vanzari Dacia, Logan MCV, picnic Dacia, Grand pique-nique, posesori Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru