Franţa: În weekend are loc marele picnic Dacia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.09.2010
A doua întâlnire a pasionaţilor şi posesorilor de Dacia din Franţa va avea loc în acest weekend. Picnicul va avea loc în două locuri diferite, pentru a beneficia de suficient spaţiu pentru toţi participanţii.

Ce-a de-a doua ediţie a picnicului Dacia din Franţa va avea loc în acest weekend. Spre deosebire de întâlnirea de la Sartre din 2009, organizatorii vor oferi două locuri de desfăşurare ale acestui picnic. Marele Picnic Dacia va avea loc la Mousseaux şi la Cublize. Unii dintre participanţi vor călători peste 300 de kilometri doar pentru a participa la această întâlnire.

Primul picnic Dacia a avut loc pe 27 septembrie 2009. La vremea aceea, participanţii au avut ocazia să înveţe să picteze, să ia lecţii de şofat ecologic de la instructori specializaţi şi altele. La acea vreme, aproximativ 4.000 de persoane au participat la Marele Picnic Dacia din Franţa. Picnicul Dacia de la Sarthe din 2009 a marcat şi o poză de grup inedită, în care participanţii au format mesajul "J’aime ma Dacia"(Îmi iubesc Dacia). Marca Dacia a debutat pe piaţa din Franţa în 2005 şi se luptă cu producătorii francezi pe piaţa din ţara lui Picasso.

Divizia din România a mărcii Dacia nu a organizat până în prezent o întâlnire comparabilă. Cu toate acestea, clubul posesorilor de Dacia Logan a fost invitat la o vizită specială la uzina din Mioveni, care a marcat o prezenţă numeroasă din întreaga ţară, dar în special din Piteşti şi împrejurimi.

Via | GrandPiqueniqueDacia 

Comentarii (3)

  • Picnic Dacia
    Ce frumos ! Oare au lasat in urma tone de gunoaie si pet-uri ? Ca la noi se poarta !
    6 1
  • Cioaba
    Haoleu
    Haules Baules Manciat-as ma duc si eu ca am terminat aia 300 de euro de la Sarcozy si m-am intors in Franca la munca cinstita de cules Portofele , So-CA - RES
    3 1
  • Dumitru
    "Divizia din Romania a marcii Dacia"...
    Domnilor de la Automarket, ne explicati si noua ce inseamna "divizia din Romania a marcii Dacia"?

    Of, of, of.... stiu ca e greu si cu limba romana, si cu economia, si cu termenii auto, dar si cu logica..?!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru