Picnic monomarcă: peste 1.000 de persoane au participat la prima întâlnire a posesorilor Dacia din România

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionații și proprietarii de modele Dacia și-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment special organizat în Mogoșoaia. Aceștia au luat parte la activități interesante, s-au distrat și au arătat că fac parte din familia Dacia.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, posesorii și pasionații mărcii Dacia și-au dat întâlnire pe domeniul Mogoșoaia. Peste 1.000 de persoane au venit și au demonstrat că aparțin familiei Dacia din România.

Participanții au petrecut o zi în natură alături de cei dragi și au putut participa la diferite evenimente și activități gândite pentru fiecare grupă de vârsă. Cei mici s-au putut bucura de simulatoarele auto, au putut colora și au fost animați de profesioniști costumați în personaje Disney.

Cei mari au luat parte la o serie de activități sportive precum volei, badminton, tenis de masă și fotbal. Mai mult decât atât, organizatorii evenimentului au pus la bătaie și un premiu special: un weekend pentru două persoane în Paris. 

După cum știți, evenimente de acest fel au loc și în vestul Europei. În fiecare an, pasionații și posesorii de modele Dacia își dau întâlnire în țări precum Franța, Germania, Olanda, Irlanda sau Danemarca.

Comentarii (1)

  • Dumitru
    Felicitari, Dacia!

    Parafrazand o replica de film celebra, va doresc sa fie inceputul unei frumoase traditii!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru