Dacia Romania

Marti, 13 Iulie 2021 | Siguranta

Serviciul de Telecomunicații Speciale: peste 4.200 de apeluri efectuate prin sistemul de apelare din mașini

Dacia România și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) au organizat un eveniment pentru prezentarea modului de funcționare a tehnologiei eCall. În perioada ianuarie 2020 - iunie 2021 s-au înregistrat peste 4.200 de apeluri la 112, efectuate prin sistemul eCall, referitoare la evenimente rutiere.
Vineri, 24 August 2018 | Intern

Dacia lansează o platformă online de vânzări: modele aflate în stoc cu prețuri promoționale

Dacia a lansat o platformă online de vânzări pentru piața din România. Clienții pot sorta modelele în funcție de preț, culoare, combustibil sau cutie de viteze și pot rezerva un vehicul prin achitarea unei taxe de 500 de euro.
Luni, 10 Iulie 2017 | Intern

Picnic monomarcă: peste 1.000 de persoane au participat la prima întâlnire a posesorilor Dacia din România

Pasionații și proprietarii de modele Dacia și-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment special organizat în Mogoșoaia. Aceștia au luat parte la activități interesante, s-au distrat și au arătat că fac parte din familia Dacia.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Intern

Dacia a demarat un program de plecări voluntare în vederea robotizării parțiale a uzinei din Mioveni

Renault a demarat o nouă fază în robotizarea uzinei Dacia din Mioveni. Potrivit Ziarul Financiar, compania are un program de plecări voluntare pentru angajații unor departamente.
Marti, 23 Iunie 2015 | Industrie

Șeful Dacia: "Am dori ca 20% din mașinile pe care le producem să le vindem în România"

Nicolas Maure, Președintele Automobile Dacia, a declarat că și-ar dori ca vânzările mărcii în România să crească la 20% din producția anuală.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Industrie

Martie 2014: Dacia a avut cel mai ridicat ritm de creştere a vânzărilor în Europa

Dacia a reuşit o creştere de 53.5% în luna martie la nivel european în raport cu rezultatul din 2013. Marca din Mioveni a avut şi cea mai mare creştere a vânzărilor din primul trimestru al anului dintre toţi producătorii de automobile.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Intern

Dacia: "Rabla 2014 este un program modern şi are efecte încurajatoare"

Oficialii Dacia spun că noua versiune a Programului Rabla este modernă şi că efectele manifestate până în prezent de acesta sunt încurajatoare.
Joi, 20 Martie 2014 | Intern

Dacia lansează o campanie gratuită de verificare de primăvară în reţeaua sa

Dacia a lansat astăzi o campanie de verificare gratuită ale modelelor mărcii în reţeaua sa din România. Pe lângă verificările gratuite, clienţilor li se oferă şi oferte speciale pentru consumabile.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Industrie

România: Dacia şi Ford au crescut producţia de automobile a ţării cu 36% în prima jumătate a anului

România a reuşit să întreacă Belgia la producţia de automobile pentru prima dată în istorie. La finalul anului curent, ţara noastră se va situa pe locul nouă în Europa, graţie succesului obţinut de Ford şi Dacia.
Luni, 17 Iunie 2013 | Industrie

Previziuni: producţia auto din România o va depăşi pe cea din Italia în 2013

Numărul de maşini care vor fi produse anul acesta în România ar putea ajunge la 450.000 de unităţi. În contextul în care Italia se află într-o perioadă de declin, ţara noastră ar putea depăşi uşor producţia peninsulară de automobile în 2013.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Economic

Dacia a avut vânzări record în 2012

Deşi piaţa europeană a fost în scădere, Dacia a reuşit să bifeze un nou an record. Vânzările constructorului român au crescut cu 4.8% la nivel mondial comparativ cu anul 2011.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Reportaj

Dacia Duster Camp, locul în care devii una cu Dusterul tău

Dacia a organizat un eveniment inedit în acest weekeend: Duster Camp. Vorbim de prima întâlnire a posesorilor de Duster organizată de Dacia în România, care s-a consumat pe teren accidentat.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, Duster, Facebook, Dacia Romania, Dacia Duster off-road, off-road Duster, 4x4 Everyone, Dacia Duster 4x4 Everyone, Dacia Romania Facebook
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru