Dacia lansează o campanie gratuită de verificare de primăvară în reţeaua sa

de Sebastian Toma
Joi, 20.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a lansat astăzi o campanie de verificare gratuită ale modelelor mărcii în reţeaua sa din România. Pe lângă verificările gratuite, clienţilor li se oferă şi oferte speciale pentru consumabile.

Esential 17 puncte de control sunt verificate gratuit în reţeaua service Dacia în cadrul acestei promoţii.
Dacia a demarat o campanie de verificare gratuită în reţeaua sa service. Aceasta se derulează în perioada 20 martie – 12 aprilie 2014 şi se numeşte "Pregăteşte-te de primăvară cu Dacia Service". Verificarea gratuită include 17 puncte de control şi este disponibilă pentru orice client posesor al unui autovehicul Dacia. În plus, orice client Dacia poate beneficia de un pachet promoţional de pneuri, care include montajul, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de iarnă timp de şase luni, la preţul de 15 lei pe pneu, cu tot cu TVA.

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Urmareste Automarket
Pe deasupra, cei de la Dacia le oferă clienţilor reducere de 30% la piese şi manoperă pentru anumite componente şi pentru manopera efectuării unor operaţiuni, cum ar fi plăcuţe de frână, discuri de frână, bielete de direcţie, alături de schimbarea acestora.
Schimbul de ulei în reţeaua Dacia include o ofertă de 25% reducere pentru piese şi manoperă. Această iniţiativă este unul dintre paşii aplicaţi de Dacia şi de alţi comercianţi de automobile care activează în România pentru a aduce clienţii a căror garanţie a expirat înapoi în service-urile din reţeaua autorizată, precum şi de a întări puntea de comunicare dintre client şi reţeaua de service.

E oficial: Dacia e brandul auto cu cea mai mare creştere în Europa în 2013

Reţeaua de reparatori autorizaţi Dacia din România are 75 de membri.

Clienţii Dacia care sunt persoane fizice şi au deja sau îşi creează un cont pe aplicaţia My Dacia obţin o reducere suplimentară de 10% pentru orice intervenţie mecanică iniţiată în perioada de desfăşurare a promoţiei, la oricare din cei 75 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia. În cazul în care optează pentru o intervenţie de minim 300 de lei, clienţii Dacia primesc şi un voucher cadou în valoare de 80 lei, pe care-l pot folosi pentru reparații mecanice sau la achiziția de piese şi accesorii de origine în rețeaua autorizată Dacia.

New York Times despre Dacia: "E cea mai hot marcă din Europa"

Verificarea de 17 puncte operată gratuit în reţeaua Dacia în perioada promoţiei include verificarea acumulatorului cu testerul dedicat, controlul nivelului fluidelor autovehiculului, verificarea circuitului de frânare şi a ambreiajului, verificare sistem de eşapament, control vizual al amortizoarelor, control al discurilor şi plăcuţelor de frână, controlul iluminării şi al semnalizării interioare şi exterioare, controlul lamelelor stergătoarelor şi al nivelului lichidului de parbriz, controlul stării şi presiunii pneurilor şi al securităţii roţilor, controlul pasajelor de roţi, controlul jocului tren faţă, construlul jocului de ambreiaj – doar la anumite modele, controlul stării şi etanșeităţii burdufurilor, cuzineţilor elastici şi al rotulelor, precum şi controlul sistemului de climatizare, încheiată prin controlul vizual al caroseriei.

FEATURE: Uzina Dacia de la Mioveni în cifre

Via Dacia

Comentarii (3)

  • ,,Promotii'' destinate panicarii clientilor necunoscatoi(doamne si d-re in special) pt. a-i convinge ca nu stiu ce filtru sau placuta trebuie musai schimbata ,pt. ca e prea veche, de exemplu Daca la 100 de clienti prind 4-5 ,,afaceri'' ei sunt multumiti! Iar ,,reducerile'' .....30%+10% mai aveau putin si erau gratis sau doar 10% din pret si tot constati ca e triplu decat la un service normal si bineinteles autorizat.Cel putin in reteaua Renault , zici ca vine foametea cand pun mana pe tine, parca au chei din aur si piese de platina!!!!
    10 8
  • este ok pentru cei care intradevar au probleme si deja hotarasera sa faca anumite schimbari a unor piese.
    De obicei constatatorii sar calul si recomanda schimbarea unor piese care nu sunt uzate nici pe jumatate.
    Peste tot in europa se practica chestia asta si inca de multi ani, si nu numai la reprezentante. De obicei aceste verificari gratuite vin incluse schimbului de ulei.
    Eu in general vanez astfel de oferte si la ultima constatare trebuia sa bag in masina vreo 1500 euro...bineinteles la 150 mii km ai masinei nu era cazul ,dar nu era obligatoriu si aveam avantajul ca stiam in permanenta starea masinei mele.
    4 0
  • Citind ultimul paragraf si vazand tot ce cuprinde oferta "generoasa" ,stau si ma gandesc: WTF? Asa ceva trebuie facut la fiecare schimb de ulei.Au mai uitat sa adauge si gresarea balamalelor.Oricum,este un pas spre normalitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru