Karma dezvăluie un teaser pentru un viitor pick-up electric: potențial rival pentru noul Tesla Cybertruck

de Daniel Popescu
Vineri, 22.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul american Karma a publicat un teaser care anticipează lansarea unui pick-up electric care să concureze cu noul Tesla Cybertruck.

Producătorul american Karma deținut de chinezii de la Wanxiang Group s-au remarcat în ultima perioadă prin lansarea conceptelor SC1 Vision și SC2, însă acum tatonează terenul pentru lansarea unui pick-up electric.

În acest sens, Karma a publicat un teaser pentru un viitor pick-up electric, care scoate în evidență un design relativ apropiat de cel clasic al segmentului, cu excepția unui notch prezent în partea de jos a geamurilor laterale.

Pe de altă parte, pe baza acestei imagini, bena pick-ului electric pare să fie una destul de mică, în mod evident mai mică decât cele oferite de pick-urile prezente în prezent pe piață.

Karma nu oferă alte detalii despre acest pick-up, însă cel mai probabil imaginea înfățișează un vehicul aflat încă în stadiu de concept. De altfel, producătorul american nu a menționat nici numele acestuia și nici o posibilă dată de lansare pentru versiunea de serie.

Teaser-ul a fost publicat chiar în timpul prezentării noului pick-up electric Tesla Cybertruck, ceea ce sugerează că americanii au vrut mai degrabă să deturneze atenția de la evenimentul lui Elon Musk.

În paralel, Karma a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei platforme modulare pe nume Skateboard care să permită sisteme de propulsie electrice și plug-in hybrid, însă nu a menționat explicit dacă aceasta va fi utilizată și pentru viitorul pick-up electric.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Bena e mică fiindcă n-are sigur aproape 6 m (5,88 mai exact) ca Cybertrosc-ul Tesla.

    Mai interesante ar fi de văzut noile Karma Revero GTS... şi mai ales SC2 Concept, una din cele mai reuşite siluete din ultima vreme.
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru