Toyota prezintă conceptul EPU: anunță un viitor pick-up electric

de Tiberiu Safta
Duminica, 22.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a dezvăluit o serie de imagini oficiale cu noul concept EPU. Acesta este un pick-up electric care ar putea fi transformat într-un model de serie în viitorul apropiat.

Continuă lansările de concepte noi din partea Toyota. După ce am asistat, în urmă cu o zi, la prezentarea noului Land Cruiser Se electric, acum a venit timpul să facem cunoștință cu noua Toyota EPU. Aceasta este o camionetă de dimensiuni medii, care este și electrică și care ar urma să dea naștere unui potențial viitor model de serie.

Ca dimensiuni, conceptul EPU măsoară 5070 de milimetri în lungime, 1910 milimetri în lățime și 1710 de milimetri în înălțime. Mai mult, ampatamentul conceptului măsoară 3350 de milimetri în lungime. Din punct de vedere vizual, conceptul EPU adoptă un limbaj de design destul de simplu, discret și modern.

În schimb, interiorul are un aspect mai futurist, mulțumită unui volan desenat în forma unei manșe, dar și a unor ecrane pentru instrumentarul digital și sistemul multimedia care "plutesc" deasupra bordului.

Deocamdată, Toyota nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic despre propulsorul conceptului. Camioneta electrică va fi expusă public în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia, care începe din 25 octombrie.

via Toyota

Comentarii (3)

  • Trilulilu
    Viitorul Hilux
    0 0
  • Andrei
    Dar de ce are doar jumătate de volan?
    0 0
  • @andrei
    daca vrei tot volanul trebuie si un abonament.

    dar asta inseamna sa fii mafiot, tii cu un deget juma de volan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru