Pick-up electric

Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Tesla prezintă Cybertruck: pick-up electric cu capacitate de încărcare de 1.6 tone, autonomie de până la 800 de kilometri și tracțiune integrală

Tesla a prezentat noul pick-up electric Cybertruck, care va avea o capacitate de încărcare de 1.6 tone, trei versiuni cu autonomie de până la 800 de kilometri și tracțiune integrală. Producția va începe la sfârșitul anului 2021.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua promisiune a lui Elon Musk: pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe 21 noiembrie, la Los Angeles

Elon Musk susține că pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe data de 21 noiembrie, în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la Los Angeles. Musk anunțase anterior că noul vehicul va fi prezentat în vara lui 2019.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Video. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Ford F-150 electric a tractat peste 450 de tone

Ford a publicat primul clip video cu un prototip al viitorului F-150 electric. Pick-up-ul pregătit de constructorul american a tractat 10 vagoane încărcate cu 42 de exemplare F-150 echipate cu motoare convenționale.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911"

Elon Musk susține că pick-up-ul pe care Tesla "speră să-l prezinte în această vară" va fi "mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911".
Luni, 03 Iunie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul pick-up Tesla: preț de pornire sub 50.000 de dolari și lansare în vara lui 2019

Elon Musk a declarat că viitorul pick-up electric pregătit de Tesla va avea un preț de pornire sub 50.000 de dolari, dar că vor exista și versiuni “mai scumpe”. Lansarea pick-up-ului Tesla este așteptată în vara acestui an.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

Ford anunță o investiție de 500 de milioane de dolari în start-up-ul american Rivian: parteneriatul va da naștere unui vehicul electric în gama Ford

Ford investește 500 de milioane de dolari în Rivian, start-up-ul din SUA care la finalul anului trecut lansa pick-up-ul electric R1T. Anunțul vine la scurt timp după decizia Amazon de a investi 700 de milioane de dolari în proiectele Rivian.
Luni, 18 Martie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru pick-up-ul electric pregătit de Tesla: prezentarea va avea loc în acest an

Tesla a publicat un teaser care anticipează prezentarea oficială a unui pick-up în cursul acestui an.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Rivian, un start-up din SUA, lansează un pick-up electric: din 2021, modelul cu autonomie de peste 640 de kilometri va fi disponibil și în Europa

Rivian R1T, un pick-up electric dezvoltat de un start-up din SUA, va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul electric va intra pe linia de asamblare în 2020, iar europenii îl vor primi în 2021. Pick-up-ul este capabil să dezvolte peste 750 CP, iar autonomia maximă promisă de constructor trece de 640 de kilometri.
Duminica, 07 Februarie 2010 | Mediu

Logan Pick-up a ajuns in SUA si se vinde in varianta electrica!

Un fost dealer Chrysler din Iowa va scoate la vanzare versiuni electrice ale lui Logan Pick-up, MCV si Van. Modelele electrice sunt asamblate deocamdata in Romania.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan, Pick-up electric, Logan Pick-UP, Des Moines, Gene Gabus, Logan electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru