Primul teaser pentru pick-up-ul electric pregătit de Tesla: prezentarea va avea loc în acest an

de Daniel Popescu
Luni, 18.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a publicat un teaser care anticipează prezentarea oficială a unui pick-up în cursul acestui an.

La numai câteva zile după ce a prezentat oficial noul SUV electric Model Y, Tesla anunță că se pregătește pentru încă o lansare în cursul acestui an.

Elon Musk, șeful companiei americane, a publicat pe rețeaua de socializare Twitter un teaser cu un viitor pick-up electric. Interesant este că imaginea a apărut pentru câteva fracțiuni de secundă și în timpul prezentării lui Model Y, însă aceasta nu a fost observată la momentul respectiv de persoanele prezente la eveniment.

Chiar dacă prezentarea oficială va avea loc în acest an, pentru moment nu este cunoscut anul în care va începe efectiv producția noului model. Musk a anunțat însă anterior că noul pick-up electric va avea 6 locuri și o autonomie de până la 800 de kilometri, "poate chiar mai mult".

În ultima perioadă, Tesla a accelerat în mod agresiv programul prezentărilor de noi modele. Dacă în cazul lui Model Y știm deja că producția va începe la sfârșitul anului viitor, lucrurile sunt neclare nu doar pentru noul pick-up, ci și pentru alte două vehicule Tesla deja anunțate: capul-tractor Tesla Semi și noul Roadster au fost prezentat în 2017, însă în acest moment nu există informații despre anul în care va începe efectiv producția acestora.

La rândul său, start-up-ul american Rivian a prezentat la sfârșitul anului trecut un pick-up electric cu autonomie de 640 de kilometri care va fi lansat pe piață în 2021. 

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru