Noua promisiune a lui Elon Musk: pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe 21 noiembrie, la Los Angeles

de Paul Cosma
Joi, 07.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk susține că pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe data de 21 noiembrie, în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la Los Angeles. Musk anunțase anterior că noul vehicul va fi prezentat în vara lui 2019.

Elon Musk a lansat o nouă declarație cu privire la data lansării pentru un un pick-up electric care nu a primit încă un nume.

Musk a scris pe Twitter că noul “Cybertruck” va fi prezentat în data de 21 noiembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Los Angeles.

Șeful Tesla anunțase anterior că noul vehicul va fi prezentat în vara lui 2019. Până în prezent, Tesla a publicat doar un teaser cu noul pick-up.

Tesla a afirmat că pick-up-ul electric va oferi o autonomie electrică de până la 800 de kilometri și că prețul de pornire nu va depăși 50.000 de dolari pe piața din Statele Unite.

Via Reuters, Autocar

Comentarii (2)

  • someone
    apropo de electrice: zilele astea e in desfasurare Sema Show, cel mai mare salon de tuning despre care nimeni nu a scris un articol by the way , si acolo este expus un mustang electric de 880-900 cai, cu ATENTIE, cutie manuala cu 6 trepte. macar acest model nu ar merita un articol, daca nu si intregul salon?
    dont mind me , i'm just thinking out loud
    9 0
  • @someone
    Stai linistit... pe aici mai intram doar pentru ceva info pe malurile dambovitei. Pentru orice altceva auto de pe planeta, e suficient un follow la pagina Top Gear.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru