Tesla Cybertruck

Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Tesla ar putea produce pick-up-ul electric Cybertruck în Texas: noua uzină ar trebui finalizată în 2021

Tesla a decis să producă pick-up-ul electric Cybertruck într-o uzină care va fi construită în statul american Texas. Producția noului model este programată să înceapă la sfârșitul anului 2021.
Duminica, 19 Aprilie 2020 | Modele noi

Tesla anunță modificări pentru versiunea de serie a lui Cybertruck: dimensiunile pick-up-ului electric vor fi mai mici

Tesla a anunțat că versiunea de serie a pick-up-ului electric Cybertruck va avea dimensiuni mai mici decât prototipul prezentat în luna noiembrie.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Autoritățile germane avertizează că Tesla Cybertruck nu va putea fi vândut în Europa: "Caroseria rigidă nu protejează pasagerii și pietonii"

Autoritățile din Germania avertizează că Tesla nu va putea comercializa în Europa pick-up-ul electric Cybertruck, întrucât acesta are o caroserie rigidă care nu absoarbe șocurile accidentelor, motiv pentru care pasagerii și pietonii nu sunt protejați.
Duminica, 24 Noiembrie 2019 | Modele noi

Cerere peste așteptări pentru Tesla Cybertruck: pick-up-ul electric a primit peste 146.000 de pre-comenzi în primele 24 de ore

Elon Musk a dezvăluit că pick-up-ul electric Tesla Cybertruck a primit peste 146.000 de pre-comenzi în primele 24 de ore de la prezentarea oficială.
Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre Tesla Cybertruck: va fi disponibil opțional cu panouri solare cu autonomie suplimentară de 24 de kilometri

Elon Musk a dezvăluit că pick-up-ul electric Cybertruck va fi disponibil opțional cu panouri solare care vor oferi o autonomie suplimentară de circa 24 de kilometri pe zi.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Tesla prezintă Cybertruck: pick-up electric cu capacitate de încărcare de 1.6 tone, autonomie de până la 800 de kilometri și tracțiune integrală

Tesla a prezentat noul pick-up electric Cybertruck, care va avea o capacitate de încărcare de 1.6 tone, trei versiuni cu autonomie de până la 800 de kilometri și tracțiune integrală. Producția va începe la sfârșitul anului 2021.

Tag-uri similare

Tesla, Cybertruck, Pick-up electric, Tesla Cybertruck, pick-up electric Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru