OFICIAL: Livrările lui Tesla Cybertruck vor începe în 30 noiembrie

de Tiberiu Safta
Joi, 19.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat oficial că livrările controversatului model electric Cybertruck vor începe în 30 noiembrie. În prima fază, compania americană va construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model.

După o așteptare lungă și presărată cu întârzieri din cauza evenimentelor care au cuprins lumea în ultimii 3 ani, Tesla confirmă oficial debutul livrărilor lui Cybertruck. Astfel, primele exemplare de serie ale controversatei camionete electrice vor fi livrate către clienți începând din 30 noiembrie.

Anunțul a fost confirmat în cadrul unei conferințe de prezentare a rezultatelor financiare ale mărcii pentru al treilea trimestru din acest an. Mai devreme în luna aprilie, Elon Musk a spus că livrările noului Cybertruck vor începe în perioada iulie-septembrie, însă acest lucru nu s-a materializat.

Potrivit surselor financiare ale mărcii, Tesla Cybertruck se află în faza de producție pilot, iar uzina mărcii din statul Texas va putea construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model. Ulterior, Tesla vrea să mărească această capacitate de producție la 250.000 de exemplare Cybertruck pe an.

Deocamdată, Tesla nu a anunțat prețul de pornire al lui Cybertruck.

La momentul prezentării conceptului din 2019, constructorul american a promis că noul model va pleca de la 39.900 de dolari.

via Tesla

Comentarii (7)

  • Macar pretul e pamantesc,nu european!
    5 7
  • spaclu lu manole
    De frumoasa e urata (zic rafinatii), dar un lucru e sigur. Platforma tehnologica e de top si cand iti iei o Tesla stii sigur ca ai varful de gama in lumea electricelor, indiferent de unde vin si de cine sunt facute.
    Abia astept sa le vad pe strada. Anticipez momente unice de show cu spume la gura si aberatii delirante de la "masculii" diesel.
    AMR 49 de zile.
    8 16
  • Am văzut Multipla si alte urâțenii si nu m-am “sinucis”. In sfârșit zombii vor fi mai ușor de recunoscut si evitat… salvăm timp prețios, ceva de genul celor care încă poartă mască.
    In sfârșit le dau drumul de parca le sculptează manual de 3 ani, doar in cazul uglytruck au fost evenimente excepționale, 3 ani!!!… poate mai scăpăm de știrile cu abominația.
    10 4
  • @cap-de-maimutz
    O electrica nu ti-o iei pentru ca vrei sa salvezi planeta. In anumite circumstante are mai mult sens decat o fosila. De fapt pentru 90% din utilizare. Stii si tu, dar ti se bate cap-in-cap cu grandomania.
    @inoperabil ??? nu sunt ofiter SRI. Mi-e tot mai mila de tine.
    3 13
  • Lasă tu vraja cu mila… nu încerca chestii care sunt din altă ligă că nu-ți ies, nu te știi și gata. Uglytruck este o conserva, o idioțenie… despre asta este vorba in articol. Limitele si frustrările tale nu interesează pe nimeni… e plină lumea.
    2 0
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Dai în inoperabil, lovești cu ricoșeu în Dutzulică. Clovnii site-ului.
    1 3
  • Ha, Ha, Ha…
    Unde ești mai zombi….
    Elon Musk consideră că Tesla “și-a săpat singură mormântul” când a prezentat camioneta electrică Cybertruck. Recunoaște că nu va putea fi produsă la scară largă în viitorul apropiat.

    “Ne-am săpat propriul mormânt cu Cybertruck. Vreau să subliniez că vor exista provocări enorme pentru a ajunge la producția unui volum mare de Cybertruck și apoi pentru a face camioneta să producă un flux pozitiv de numerar”, a declarat Elon Musk într-o ședință cu investitorii.


    Ce tot spun… vezi ca te ajung limitările si prostia. Eu ți-am spus sa taci, da tu nu ca foca-i foca… hai la aplaudat :))))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru