Tesla

Joi, 21 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla face istorie: a ajuns la cinci milioane de mașini asamblate

Tesla a ajuns la un moment foarte important în istoria sa și, de ce nu, a automobilului electric. De pe linia de producție a companiei americane a ieșit mașina cu numărul cinci milioane.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat stația de încărcare Supercharger cu numărul 50.000

Gigantul american Tesla anunță că rețeaua sa de încărcare a atins borna de 50.000 de stații Supercharger. Fanii mărcii și-au dat seama că stația specială, vopsită în roșu, a fost amplasată în California.
Miercuri, 13 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: O scurgere de date a dezvăluit numeroase plângeri la adresa sistemului Autopilot

După problemele legate de sistemele de frânare semnalate de cei care dețin mașini Tesla, compania a avut probleme și cu o scurgere de informații, care dezvăluie mai multe plângeri despre Autopilot.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: două milioane de mașini electrice produse în China

Uzina Tesla din Shanghai a atins borna de 2 milioane de mașini construite. Cea mai mare fabrică de mașini electrice din lume produce modelele Tesla Model 3 și Model Y.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Tesla Model 3 facelift: faruri noi și autonomie de aproape 680 de kilometri și preț de 42.900 de euro

Tesla a lansat oficial noul Model 3 facelift. Noul model aduce un design revizuit al caroseriei și al farurilor, precum și propulsoare care oferă acum autonomie până la 680 de kilometri.
Joi, 10 August 2023 | Economic

Modelele electrice Volkswagen au depășit vânzările Tesla în Germania, în ultimele 7 luni

Potrivit unor noi date oficiale preluate de o publicație germană, Volkswagen a depășit Tesla în segmentul mașinilor electrice în ultimele 7 luni. Această performanță de datorează în special monovolumului electric ID.Buzz.
Vineri, 04 August 2023 | General

Tesla, dată în judecată pentru că a „umflat” autonomia modelelor sale

Tesla a fost dată în judecată în Statele Unite de către 3 posesori, care acuză marca americană de publicitate falsă. Mai exact, Tesla a umflat cifrele cu privire la autonomia modelelor sale și că aceasta este de fapt mai mică decât cea indicată în bord.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre Tesla Cybertruck: ar putea avea autonomie de 560 de kilometri

Potrivit unei surse neoficiale, viitorul model electric Tesla Cybertruck ar urma să aibă o autonomie de puțin peste 560 de kilometri. Ulterior, camioneta ar putea să primească și o versiune cu autonomie ceva mai mare.
Duminica, 16 Iulie 2023 | Modele noi

Tesla a construit primul exemplar de serie al lui Cybertruck

Tesla a publicat o imagine oficială cu primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck. Acesta a fost asamblat la uzina din statul Texas a mărcii americane.
Luni, 10 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz adoptă standardul de încărcare Tesla pentru mașinile sale electrice vândute în Statele Unite

Mercedes-Benz a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare NACS al celor de la Tesla pe piața din Statele Unite. Constructorul german devine, astfel, al cincilea producător major care merge pe această cale.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Ce electrice au cumpărat europenii în luna mai: Tesla Model Y, lider detașat

Potrivit cifrelor publicate de Jato Dynamics, Tesla Model Y a fost, de departe, cea mai comercializată electrică din Europa, în luna mai. Locul 2 este ocupat de Volkswagen ID.4, iar pe 3 s-a situat MG 4.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Industrie

Tesla nu va mai construi o uzină în Spania, din cauza scurgerilor de informații

Potrivit celor mai noi informații, Tesla ar fi renunțat la planurile sale de a înființa o nouă uzină de mașini electrice în Spania. Uzina ar fi trebuit să fie construită la Valencia, însă o scurgere de informații cu privire la planul mărcii americane a dus la decizia de retragere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Producția în masă a primului camion Tesla va începe la sfârșitul lui 2024

Elon Musk, șeful Tesla, a anunțat că producția în masă a primului camion al mărcii, Tesla Semi, va începe la finalul lui 2024. În prezent, camionul electric este produs în doar câteva exemplare pe an.
Duminica, 28 Mai 2023 | Industrie

Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești

Piața auto chineză, cea mai mare la nivel mondial, are și cel mai mare apetit pentru mașini electrice. Datele financiare ale anului 2022 arată că peste jumătate din toate mașinile electrice vândute global au fost comercializate de companii din China.
Sambata, 27 Mai 2023 | Industrie

Surse: Pilotul automat al mașinilor Tesla ar fi cauzat peste 1.000 de accidente

Deși numerele oficiale sunt mult mai mici, conform unei anchete făcuta pe surse de către cotidianul german Handelsblatt, preluată de Reuters, pilotul automat al celor de la Tesla ar fi responsabil de mai mult de 1.000 de accidente în total în ultimii 8 ani.
Vineri, 26 Mai 2023 | Economic

Tesla Model Y rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa. Dacia Spring, pe locul 5 în aprilie

Potrivit celor mai noi date furnizate de JATO Dynamics, Tesla Model Y rămâne în topul preferințelor clienților europeni în segmentul mașinilor electrice. În același timp, Dacia Spring se clasează pe locul 5 în acest segment, în luna aprilie.
Vineri, 26 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Ford: Viitoarele modele electrice vor primi prize compatibile cu încărcătoarele Tesla

Potrivit lui Jim Farley, șeful Ford, viitoarele modele electrice ale Ovalului Albastru vor primi prize de încărcare compatibile cu încărcătoarele Tesla pentru piețele din SUA și Canada.
Sambata, 20 Mai 2023 | Modele noi

Imagine nouă cu Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă

Tesla a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul său pick-up electric Cybertruck. Noul model a fost testat în condiții de iarnă, iar producția camionetei mult așteptate urmează să înceapă în acest an.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Teaser cu două noi modele Tesla: Elon Musk spune că vor fi vândute în 5 milioane de exemplare pe an

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu un viitor model electric în cadrul unei ședințe cu acționarii mărcii. CEO-ul companiei, Elon Musk, a confirmat și un al doilea model electric nou. Împreună, cele două modele vor fi vândute în 5 milioane de exemplare pe an, potrivit spuselor lui Musk.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla: bateriile își pierd doar 12% din capacitate după 320.000 de kilometri

Potrivit unui nou raport oficial realizat de Tesla, acumulatorii modelelor sale electrice își pierd doar 12% din capacitatea inițială după 320.000 de kilometri. Practic, Tesla spune că bateriile au o longevitate mai mare decât mașina în sine.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru