Tesla

Joi, 27 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla: bateriile își pierd doar 12% din capacitate după 320.000 de kilometri

Potrivit unui nou raport oficial realizat de Tesla, acumulatorii modelelor sale electrice își pierd doar 12% din capacitatea inițială după 320.000 de kilometri. Practic, Tesla spune că bateriile au o longevitate mai mare decât mașina în sine.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Siguranta

Tesla, în topul mărcilor cu cele mai multe modele rechemate în service

Potrivit unui studiu nou realizat de o companie americană, Tesla ocupă primul loc în clasamentul mărcilor cu cele mai multe modele rechemate în service, în ultimii 9 ani. Cel mai rechemat model este Tesla Model Y, urmat de către Porsche Panamera și apoi de restul gamei Tesla.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Industrie

Tesla reduce din nou prețurile modelelor sale în Statele Unite

Tesla a redus prețurile modelelor sale pe piața din Statele Unite pentru a încerca să atragă mai mulți clienți. Decizia vine după ce constructorul american a anunțat că se va concentra mai mult asupra volumului de vânzări.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Teaser cu două viitoare modele Tesla: un nou model compact și o utilitară mică

Tesla a publicat un teaser cu două viitoare modele electrice. Unul dintre acestea va fi un model compact, mai mic decât Tesla Model 3. Al doilea model ar putea fi o utilitară de dimensiuni mici.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla vrea să construiască 4 milioane de mașini electrice accesibile pe an până în 2030

Potrivit unor informații apărute în presă, Tesla are un plan ambițios de a produce 4 milione de mașini electrice accesibile pe an până la sfârșitul deceniului. În viitor, constructorul american va lansa un nou model compact, care va costa în jur de 25.000 de euro.
Joi, 16 Martie 2023 | Economic

Tesla a dominat vânzările europene de mașini electrificate în Europa, în ultimul trimestru din 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a vândut cele mai multe mașini electrice în ultimul trimestru din 2022, în Europa. Constructorul american ocupă primele două locuri în clasamentul primilor 10. Tot aici apare și Dacia Spring.
Luni, 13 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitoarele modele Tesla vor trece la un sistem auxiliar de 48 de volți

Tesla a confirmat oficial că viitoarele sale modele electrice de serie vor face trecerea la un sistem auxiliar de 48 de volți. Primul model al constructorului american cu această arhitectură va fi noul Cybertruck.
Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Model S și Model X: culoare nouă și frâne îmbunătățite

Constructorul american de automobile a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X. Pe listă regăsim o nuanță exterioară nouă, dar și frâne mai performante pentru versiunile Plaid.
Luni, 06 Martie 2023 | Industrie

Tesla a construit 4 milioane de mașini

Constructorul american de automobile anunță atingerea unui prag important: asamblarea mașinii cu numărul 4 milioane. În urmă cu doar 7 luni, Tesla construia mașina cu numărul 3 milioane.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Economic

Tesla e cea mai vândută marcă premium în Statele Unite. A depășit BMW în 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a devenit cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite în 2022. Compania lui Elon Musk a reușit să-i depășească pe rivalii de la BMW și a reușit să vândă aproape jumătate de milion de mașini în această țară.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Tesla Cybertruck vor ajunge pe stradă în această vară

Elon Musk, șeful constructorului american de mașini electrice, se așteaptă ca primele exemplare ale controversatului model Cybertruck să fie produse în acest an. Tot el mai precizează că producția în masă a camionetei electrice va începe abia în 2024.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Tuning

Continuă modificarea electricelor: Tesla Model Y primește un pachet de tuning de la Novitec

Tunerul german a dezvoltat un pachet de tuning pentru modelul cu zero emisii Tesla Model Y. Acesta include chiar și o suspensie care, potrivit Novitec, scade consumul de energie pe distanțe lungi.
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Economic

Tesla a redus prețurile mașinilor sale cu 20% la nivel mondial. Model Y costă 44.900 de euro în Germania

Constructorul american de mașini electrice a fost nevoit să reducă prețurile modelelor sale cu până la 20% pe plan mondial. Măsura vine după ce acțiunile Tesla au scăzut dramatic în 2022, fiind cel mai slab an din acest punct de vedere pentru compania deținută de Elon Musk.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Siguranta

Euro NCAP: Cele mai sigure mașini testate în 2022. Lista include, în premieră, două modele chinezești

Euro NCAP a desemnat lista celor mai sigure mașini testate în 2022, adică modelele care au obținut cele mai mari punctaje generale. În premieră, printre câștigători avem două modele Tesla și două modele chinezești.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla, amendată în Coreea de Sud cu peste 2 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă"

Autoritatea de monitorizare a practicilor antitrust din Coreea de Sud a amendat Tesla cu echivalentul a 2.07 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă". Cu alte cuvinte, americanii au exagerat unele detalii în materialele publicitare, inclusiv autonomia mașinilor.
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzări record pentru Tesla: peste 405.000 de mașini, vândute în ultimul trimestru din 2022

Tesla a vândut peste 405.000 de mașini în ultimul trimestru din 2022 și stabilește, astfel, un nou record. Totodată, marca deținută de Elon Musk a vândut peste 1.3 milioane de mașini la nivel mondial în anul precedent.
Marti, 27 Decembrie 2022 | Industrie

Covid-19 pune bețe în roțile Tesla: a fost suspendată din nou producția uzinei din Shanghai

Tesla anunță că a suspendat oficial producția de mașini la uzina din Shanghai. Activitatea uzinei a fost oprită din cauza noului val de COVID-19, iar aceasta va rămâne închisă până în 1 ianuarie.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla le oferă clienților din SUA și Canada încărcare rapidă gratuită pentru următorii 2 ani

Tesla a anunțat că le oferă clienților din Statele Unite, Canada și Marea Britanie încărcare rapidă gratuită pentru cei care cumpără un model până la finalul acestui an. Cei din Statele Unite vor beneficia de această gratuitate timp de 2 ani sau până la 16.000 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru