Tesla

Vineri, 01 Decembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Tesla Cybertruck de serie. Preț de pornire de 60.900 de dolari

Tesla a dat startul oficial livrărilor mult-așteptatului Cybertruck, prima camionetă electrică a mărcii. Cu această ocazie, aflăm și detaliile tehnice despre una dintre cele mai anticipate mașini din ultimii ani.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla confirmă o nouă versiune de performanță pentru Model 3 facelift

Un reprezentat Tesla a confirmat oficial existența unei viitoare versiuni de performanță pentru noul Model 3 facelift. Noul model va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noua Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra” în Norvegia

Potrivit unei publicații norvegiene, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat titlul pentru „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”. În acest concurs, organizat de publicația scandinavă, au participat și alte modele electrice, dar și cu motoare termice.
Duminica, 26 Noiembrie 2023 | Industrie

Sindicatele din Suedia organizează greve pentru a forța Tesla să ofere contracte colective de muncă

Într-o dramă desfășurată pe scena muncii, conflictul dintre sindicatele suedeze și Tesla s-a intensificat vineri, când un furnizor important de componente s-a alăturat luptei pentru a forța producătorul de mașini electrice să semneze un acord colectiv pentru muncitorii din Suedia.
Sambata, 25 Noiembrie 2023 | Industrie

Un judecător afirmă că există dovezi care arată că Tesla știa despre defecțiunea Autopilot

Tesla a trecut cu bine deja de două procese legate de sistemul lor de asistență numit Autopilot. Totuși, în ultimul proces din Florida, un judecător a declarat că există dovezi cum că Tesla și Elon Musk știau de problemele sistemului.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

Noul serviciu de ride-hailing Blue, lansat la București. Flota, alcătuită din Tesla Model Y și Model 3

Grupul Autonom, care deține serviciul de ride-hailing Blue, a anunțat oficial lansarea acestui serviciu la București. Flota noului serviciu este alcătuită din 100 de mașini electrice Tesla Model 3 și Model Y.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck: interdicție de revânzare a mașinii în primul an de la livrare

Potrivit unui document publicat de Tesla, cei care achiziționează un exemplar Cybertruck vor avea interdicție la revânzare în primul an de la livrare. În caz contrar, pot plăti despăgubiri în valoare de 50.000 de dolari.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Economic

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în septembrie

Potrivit noilor date JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai bine vândută mașină la nivel european și în luna septembrie. În același timp, Dacia Sandero a coborât în clasamentul general față de lunile precedente.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Economic

Tesla, la un pas să fie depășită de chinezii de la BYD în al treilea trimestru

Chinezii de la BYD au fost cât pe ce să depășească Tesla pentru cele mai multe mașini electrice vândute în al treilea trimestru din 2023. Diferența dintre cele două mărci este de puțin sub 3500 de vehicule.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Tesla: 1 milion de mașini vândute în Europa

Tesla a atins oficial borna de 1 milion de mașini vândute în Europa. Primul model al mărcii vândut pe continentul nostru a fost vechiul Roadster. În prezent, Model Y este cel mai bine vândut model al constructorului american.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk recunoaște: "Tesla și-a săpat propria groapă cu Cybertruck”

Elon Musk, șeful Tesla, a recunoscut într-un interviu nou dificultățile pe care producătorul de mașini electrice le întâmpină cu producția lui Cybertruck. Pe scurt, CEO-ul mărcii spune că, din această cauză, „Tesla și-a săpat propria groapă.”
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota și Lexus vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul Toyota a anunțat că modelele sale electrice vor trece la standardul de încărcare dezvoltat de Tesla începând din 2025. Această schimbare va avea loc doar pe piețele din Statele Unite și Canada.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW, Mini și Rolls-Royce vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul BMW a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla pe piața din America de Nord începând din 2025. Împreună, BMW, Mini și Rolls-Royce au 6 modele electrice în gamă.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Livrările lui Tesla Cybertruck vor începe în 30 noiembrie

Tesla a anunțat oficial că livrările controversatului model electric Cybertruck vor începe în 30 noiembrie. În prima fază, compania americană va construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Industrie

Versiunea de performanță a lui Tesla Cybertruck va avea același tren de rulare ca Model X Plaid

Un informator care a testat versiunea de performanță a lui Cybertruck spune că mașina va avea aceeași configurație ca modelele Plaid deja existente în gamă.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Industrie

Veste mare pentru Tesla, după ce clienții nemulțumiți nu pot începe un proces colectiv

Cinci deținători de mașini Tesla au acuzat producătorul că i-a dus în eroare cu promisiuni false cu privire la sistemul Autopilot. Aceștia au fost nevoiți să se angajeze într-un proces individual, în urma unei hotărâri judecătorești.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Modele noi

Tesla Model Y, actualizat în China: jante noi și autonomie mărită

Tesla a lansat o serie de actualizări importante pentru Model Y. Noutățile sunt disponibile, pentru moment, doar pentru exemplarele vândute în China. Printre actualizări se numără un set nou de jante, dar și autonomie mărită.
Duminica, 01 Octombrie 2023 | Industrie

Tesla și MG vând electrice ca pâinea caldă în Europa

Tesla si MG au înregistrat creșteri impresionante ale vânzărilor în luna ultimele luni. Acest lucru se datoreaza modelelor accesibile din gamă și reducerilor de preț constante.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Modelele electrice Jaguar vor putea fi încărcate la stațiile Tesla Superchargers

Jaguar a anunțat oficial că modelele sale electrice vor putea fi alimentate la stațiile de încărcare Tesla. Astfel, viitoarea generație de modele electrice a mărcii britanice va adopta standardul de încărcare NACS.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru