Tesla

Luni, 19 Septembrie 2022 | Intern

Primele accesorii auto sustenabile, lansate în România alături de prima Tesla Model 3 pregătită pentru Viteză în Coastă

În cadrul unui eveniment desfășurat la Academia Titi Aur, mai mulți jurnaliști au avut ocazia de a urca la bordul unui Tesla Model 3 de curse. Aceasta este pilotată de către Dominic Marcu, pilot care evoluează în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Totodată, unul din sponsorii pilotului a lansat accesorii auto noi în România, realizate din materiale sustenabile.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Norvegia: Mai mulți proprietari de Tesla, în greva foamei din cauza calității mașinilor

Un grup de proprietari de Tesla din Norvegia a intrat în greva foamei pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk despre problemele de calitate pe care le au mașinile mărcii americane.
Marti, 30 August 2022 | Tehnologie

Elon Musk: Mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Chinezii de la Xpeng promit un rival pentru Tesla Model Y

Compania chineză Xpeng Motors va lansa două modele electrice noi în 2023. Unul dintre acestea promite să fie un viitor rival pentru Tesla Model Y.
Miercuri, 17 August 2022 | Economic

Tesla, cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primele 6 luni

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite, în primele 6 luni. Constructorul american a vândut aproape 230.000 de mașini noi și este la mare distanță față de rivalii BMW, Lexus, Mercedes-Benz și Audi.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: Livrările camionului electric Tesla Semi vor începe anul acesta

Elon Musk a anunțat prin intermediul platformei Twitter că livrările lui Tesla Semi vor debuta anul acesta. Este vorba despre versiunea cu autonomie de până la 804 kilometri.
Luni, 08 August 2022 | Industrie

Tesla: Producție de două milioane de mașini pe an, până la sfârșitul lui 2022

După ce a încheiat prima jumătate a anului pe locul 3, în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa, Tesla intenționează să recupereze terenul pierdut și să atingă o producție de 2 milioane de mașini până la finalul lui 2022.
Joi, 04 August 2022 | Economic

Vânzări electrice, în Europa, în prima jumătate a anului: Stellantis în fața Tesla

Stellantis a vândut mai multe mașini electrice decât Tesla în prima jumătate a anului, în Europa. În top, cel mai nou grup din industrie s-a clasat pe locul 2, în spatele Volkswagen.
Vineri, 22 Iulie 2022 | General

Elon Musk: Sperăm ca livrările lui Cybertruck să înceapă la mijlocul lui 2023

Elon Musk, șeful Tesla, are speranța că livrările viitorului pick-up electric Cybertruck vor începe la mijlocul anului viitor. Inițial, Cybertruck trebuia să fie lansat în 2021, însă mai multe probleme logistice au amânat în mai multe rânduri lansarea pe piață a controversatului model.
Luni, 11 Iulie 2022 | Economic

Tesla detronează BMW și Mercedes-Benz în segmentul premium din SUA

Potrivit datelor oferite de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite după primele 5 luni. Constructorul american a vândut cu 66% mai multe mașini noi și a depășit nume importante ca BMW, Lexus, Mercedes-Benz și Audi.
Vineri, 08 Iulie 2022 | General

VIDEO: Să ne reamintim de momentul în care Elon Musk cumpăra un McLaren F1

Deși este fondatorul unui constructor de automobile electrice, Elon Musk a fost și un fan al mașinilor cu motor termic. Colecția lui a inclus și un McLaren F1, pentru o bună perioadă de timp cea mai rapidă mașină din lume.
Joi, 07 Iulie 2022 | Industrie

Tesla oprește producția la uzina din Germania pentru îmbunătățirea procesului de fabricație

Tesla va opri temporar producția de mașini la noua sa uzină din apropiere de Berlin. Activitatea uzinei va fi suspendată timp de două săptămâni pentru a efectua modificări la procesele de fabricație și la uzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Iulie 2022 | General

Tesla prezintă o remorcă echipată cu panouri solare pentru camper van-uri

Tesla a prezentat, în cadrul unei expoziții din Germania, o remorcă ce conține panouri solare extensibile. Remorca poate avea rolul de range extender pentru camper van-uri, însă este puțin probabil ca această remorcă să fie comercializată.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Economic

Chinezii de la BYD au depășit Tesla în vânzările de mașini electrice

Compania chineză BYD a devenit, oficial, cel mai mare producător de mașini electrice în primele 6 luni ale anului. Constructorul asiatic depășește, astfel, Tesla, după ce a vândut 641.350 de mașini electrice și hibride.
Marti, 05 Iulie 2022 | Siguranta

Recall Tesla: peste 59.000 de mașini, rechemate din cauza unei probleme la sistemul de apelare de urgență

Autoritatea Federală de Transport Auto din Germania (KBA) a inițiat o campanie de rechemare pentru Tesla Model 3 și Model Y. Aceasta a descoperit o problemă la sistemul de apelare de urgență eCall, care nu funcționează din cauza unei erori software. Problema afectează peste 59.000 de mașini Tesla la nivel global.
Marti, 05 Iulie 2022 | Economic

Tesla, livrări sub așteptări: doar 254.000 de mașini în al doilea trimestru din 2022

Potrivit celui mai recent raport oficial al companiei, Tesla a livrat 254.695 de mașini la nivel global, în al doilea trimestru din 2022. Cu toate acestea, numărul livrărilor din această perioadă a fost sub așteptările constructorului american, din cauza problemelor legate de lipsa componentelor esențiale.
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Ford și General Motors vor depăși vânzările Tesla până în 2025

Studiul anual Car Wars, realizat de Bank of America, arată că Ford și General Motors vor depăși Tesla în segmentul mașinilor electrice până în anul 2025. Conform studiului, cota de piață Tesla va scădea la 11%, iar Ford și GM vor avea, fiecare, o cotă de piață de circa 15%.
Duminica, 03 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Tesla are cea mai loială bază de clienți

Un stuiud publicat recent, care a măsurat afinitatea față de brand în ultimii doi ani, a demonstrat că Tesla are cei mai loiali clienți. Cei care au deja o Tesla revin să mai cumpere una.
Luni, 20 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S, cu kilometraj de Cartea Recordurilor: peste 1.6 milioane de kilometri

Deja celebra Tesla Model S din Germania, folosită ca taxi, se îndreaptă spre o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Kilometrajul indică acum 1.609.344 kilometri parcurși, adică peste 1 milion de mile.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Economic

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru

Potrivit unui raport realizat de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru din 2022. Astfel, compania lui Elon Musk a reușit să depășească nume consacrate ca BMW, Lexus și Mercedes-Benz pe această piață, cu aproape 114.000 de mașini vândute.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru