Tesla

Luni, 20 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S, cu kilometraj de Cartea Recordurilor: peste 1.6 milioane de kilometri

Deja celebra Tesla Model S din Germania, folosită ca taxi, se îndreaptă spre o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Kilometrajul indică acum 1.609.344 kilometri parcurși, adică peste 1 milion de mile.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Economic

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru

Potrivit unui raport realizat de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru din 2022. Astfel, compania lui Elon Musk a reușit să depășească nume consacrate ca BMW, Lexus și Mercedes-Benz pe această piață, cu aproape 114.000 de mașini vândute.
Marti, 17 Mai 2022 | Industrie

Comenzile pentru Tesla Cybertruck, oprite în Europa și China

Comenzile pentru camioneta electrică Tesla Cybertruck au fost, oficial, oprite în Europa și în China. Până acum au fost înregistrate peste 1.5 milioane de comenzi pentru viitorul model electric, care va fi produs din 2023.
Vineri, 13 Mai 2022 | Industrie

Volkswagen vrea să construiască 800.000 de mașini electrice în 2022 pentru a depăși Tesla

Constructorul german de automobile vrea să construiască 800.000 de mașini electrice în 2022 pentru a depăși Tesla, a declarat șeful de vânzări al producătorului german.
Joi, 12 Mai 2022 | Industrie

Herbert Diess: Volkswagen are șanse să depășească Tesla până în 2025

Herbert Diess, șeful Volkswagen, este de părere că marca germană are șanse reale să depășească Tesla în segmentul mașinilor electrice până în 2025. Volkswagen dorește să se impună ca cel mai mare constructor de mașini electrice din lume până la mijlocul deceniului curent.
Luni, 09 Mai 2022 | General

Tesla anunță planuri pentru extinderea uzinei din Germania

Conform unor informații noi, Tesla dorește să cumpere circa 100 de hectare de teren pentru extinderea uzinei sale din apropierea orașului Berlin. Noua uzină a fost inaugurată în martie și se întinde pe aproximativ 300 de hectare.
Vineri, 06 Mai 2022 | Industrie

Tesla va construi o fabrică nouă în Shanghai. Orașul va deveni cel mai mare centru de export de mașini din lume

Tesla a anunțat planuri de a-și mări capacitatea de producție la uzina din Shanghai prin construirea unei fabrici noi în aceeași incintă. Noua fabrică va avea o capacitate de producție de 450.000 de mașini pe an și va transforma Shanghai în cel mai mare centru de export de automobile din lume.
Joi, 21 Aprilie 2022 | Economic

Tesla înregistrează vânzări și profituri record în primul trimestru

Tesla a reușit să obțină un profit record în valoare de circa 3 miliarde de euro după primele trei luni din 2022. Constructorul american de mașini electrice a vândut peste 310.000 de mașini, cel mai mare număr obținut într-un asemenea interval.
Marti, 19 Aprilie 2022 | General

BMW: Dominația Tesla în segmentul mașinilor electrice s-a încheiat

Pieter Nota, șeful de vânzări al Grupului BMW, este de părere că dominația mărcii Tesla asupra pieței de mașini electrice din Statele Unite a luat sfârșit. Concernul german dorește să-și dubleze vânzările de mașini electrice și să lanseze modele noi, ca BMW i5, i7 și Mini Countryman.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla nu va mai oferi încărcătoare mobile la achiziționarea unui model nou

Tesla a confirmat oficial că nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea unei mașini noi, așa cum o făcea înainte. Anunțul a fost confirmat de către Elon Musk, șeful și fondatorul companiei într-un mesaj pe Twitter.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Economic

Tesla majorează cu 7.000 de euro prețul versiunii de bază a lui Model 3, în Germania

Versiunea de bază a lui Tesla Model 3 costă acum cu 7.000 de euro mai mult, în Germania. Unul dintre motivele acestei majorări ar fi prețul crescut al nichelului, un metal folosit la bateriile mașinilor electrice.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Motorsport

Prima participare a unei Tesla în motorsportul românesc: un Model 3 aleargă în Campionatul de Viteză în Coastă

Anul acesta, o Tesla Model 3 Performance, pregătită pentru competiții, va lua parte în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Este o premieră națională și europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

Tesla a livrat un număr record de mașini în primul trimestru, dar sub nivelul așteptărilor

În primele trei luni din 2022, Tesla a livrat 310.048 de mașini în toată lumea, un record pentru compania deținută de Elon Musk. În ciuda acestuia, numărul este sub nivelul așteptărilor unor analiști, care preconizau că Tesla va reuși să livreze 317.000 de mașini în acest interval.
Luni, 21 Martie 2022 | Industrie

Noua uzină Tesla din Germania va fi inaugurată în 22 martie

Noua uzină Tesla din Germania va fi inaugurată oficial în 22 martie. Fabrica de mașini electrice este situată în apropierea capitalei Berlin. La eveniment vor participa șeful Tesla, Elon Musk și cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.
Luni, 14 Februarie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă peste 500.000 de mașini din cauza sistemului sonor de avertizare pentru pietoni

Constructorul american de mașini electrice este nevoit să inițieze o nouă campanie de rechemare care afectează 578.607 modele. Problema se află la sistemul sonor de avertizare a pietonilor.
Sambata, 12 Februarie 2022 | Industrie

Tesla va începe producția de serie la fabrica din Germania în martie

Tesla a anunțat că activitatea fabricii sale din Germania va debuta la jumătatea lunii martie. Inițial, compania americană a dorit ca producția de serie de la uzina din apropierea Berlinului să înceapă în vara anului trecut.
Duminica, 06 Februarie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă 817.000 mașini în service: probleme cu avertizarea pentru necuplarea centurii de siguranță

Constructorul de mașini electrice a demarat o campanie de rechemare în service, după ce a fost descoperită o problemă la cuplarea centurilor de siguranță. Mai exact, avertizorul sonor pentru necuplarea centurii nu poate fi auzit din cauza unei erori software.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

VIDEO: Cum arată viitorul Tesla Cybertruck de serie

Camioneta electrică Tesla Cybertruck va intra în producție în 2023. Cu toate acestea, a apărut deja un material video în care este dezvăluită versiunea de serie.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Industrie

Producția lui Tesla Cybertruck, amânată până în 2023

Producția viitoarei camionete electrice Tesla Cybertruck a fost amânată cel puțin până în primul trimestru din 2023. Inițial, mașina trebuia să intre în fabricație la finalul lui 2022.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Modificări minore pentru Tesla Model S, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la debut

Tesla se pregătește să lanseze câteva modificări pentru Model S. Primele imagini cu noua mașină provin din Taiwan și dezvăluie câteva schimbări de natură estetică. Modelul va fi dezvăluit cu ocazia aniversării a zece ani de la prima lansare a lui Model S.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru