Noua Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra” în Norvegia

de Tiberiu Safta
Luni, 27.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei publicații norvegiene, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat titlul pentru „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”. În acest concurs, organizat de publicația scandinavă, au participat și alte modele electrice, dar și cu motoare termice.

Mai devreme în această toamnă, Tesla a dezvăluit noua versiune facelift pentru Model 3. Modelul electric al mărcii deținute de Elon Musk primește un design nou al părții frontale, un interior simplificat și două versiuni ale propulsoarelor. Versiunea Long Range oferă o autonomie de până la 678 de kilometri în regim WLTP.

Acum, la două luni de la prezentarea oficială, noul model a câștigat deja un premiu din partea unei publicații auto. Mai exact, Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”, un premiu acordat de publicația norvegiană Motor.no.

În cadrul acestui concurs organizat de jurnaliștii publicației au fost nominalizate 50 de mașini noi. Printre acestea se numără Tesla Model Y, BMW iX, Volkswagen ID.3, MG4, Peugeot e-2008 și Renault Megane E-Tech.

Jurnaliștii publicației norvegiene au apreciat în special calitatea îmbunătățită din habitaclu, dar și nivelul de antifonare mai bun față de versiunea precedentă a lui Model 3.

Cu toate acestea, jurnaliștii au mai notat și faptul că, deși mulți clienți sunt mulțumiți de noul model, există prea mulți posesori care nu sunt încântați de noua mașină, fără să precizeze exact motivele.

Alături de acest premiu, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat și premiul pentru „cea mai bună mașină mică de familie”, în fața lui Volkswagen ID.3 și BMW i4 eDRIVE.

via Motor.no

Comentarii (7)

  • Ba ma lasi? Cea mai buna masina? Pentru cine? Pentru corporatristii IT-isti, micii dumnezei ai planetei care sunt in acelasi timp cei mai bogati si mai destepti si frumosi oameni de pe pamant dar si cei mai saraci care se plang de taxe si vin cu miloaga cu stecherul in mana sa ceara niste curent gratis?
    16 14
  • Nu doar in Norvegia, ci peste tot.
    Raportat la ce primesti de banii platiti, este best buy din orice unghi privesti pt cine are nevoie de masina in acel segment.
    (Ca daca ai nevoie de o masina gen matiz nu cumperi sedan sport de 4.7m lungime)
    12 1
  • O fi best buy (teoretic), practic in Norvegia YTD (2023), s-au achiziționat sun 1500 de Tesla 3 și este pe locul 17.
    Jurnaliști au sărit peste faptul că tot Tesla este pe primul loc cu Y cu aproape 20.000, deci nu este best buy???
    Nu în ultimul rând Norvegia are 5 mil de locuitori deci nu de acolo vine “încălzirea globală” și nici calitatea nasoala a aerului din București.
    Și care-i concluzia după incredibile dezvăluiri din Norvegia? O să-și ia mai mulți electrice?
    Ma îndoiesc, că și la ei (deșii au atins o pondere foarte mare), electricele sunt în scădere.

    Plug-in car registrations year-to-date:

    BEVs: 79,674 (down 0.3%) and 83.4% market share
    PHEVs: 6,643 (down 36%) and 7.0% market share
    Total: 86,317 (down 4%) and 90.4% market share

    PS se pare care și în Norvegia le place sedan-ul… atâta timp că este SUV ;)
    5 7
  • Banditos
    @14:43

    Nici pe noi nu ne intereseaza ce nu te intereseaza pe "voi". Noi NU traim la balaceanca.
    6 4
  • Banditos
    "şi hai(deţi) odată cu…arestarea"

    e destul ca esti prins in propriile tale cosmaruri. Indivizii ca tine nu se aresteaza se...trateaza.

    "Suntem umani, ce dracu'!"
    4 3
  • Alt articol de propaganda slabut. CIne a declarat? O publicatie norvegiana? No comment...
    In Romania, cine doerste o electrica ar fi bine sa verifice ce inseamna o reparatie, ce inseamna structura de impact, sa se urce in mai multe electrice prin comparatie... dar cel mai important din punctul meu de vedere este partea de service, restul sunt subiective (calitatea materialelor, finisari, o tableta si 3 butoane pe volan). Eu unul nu m-as duce pana la Viena peste 4 luni cand te pot programa doar pentru o problema minora. Alte marci au reteaua de service pregatita pentru electrice la nivel 2 si chiar 3. Un pic de documentatie nu strica si va garantez ca nu mai viseaza nimeni la Tesla doar ca e mai ieftina cu 5000.
    4 2
  • Noul Facelift de la model 3 incepe sa se apropie de tesla roadster care inca nu a aparut, botul si farurile sunt de acolo. Conform https://www.odat.ro/ acest nodel aduce un bonus al seriei model 3 si este din ce in ce mai apreciata de oameni.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru