Tesla confirmă o nouă versiune de performanță pentru Model 3 facelift

de Tiberiu Safta
Miercuri, 29.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un reprezentat Tesla a confirmat oficial existența unei viitoare versiuni de performanță pentru noul Model 3 facelift. Noul model va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.

La începutul lui septembrie, Tesla a dezvăluit noul Model 3 facelift, o versiune actualizată a berlinei electrice de clasă medie. Noul model aduce un design revizuit al părții frontale, un interior simplificat, dar și antifonare mai bună și materiale de calitate superioară față de cele văzute la vechiul Model 3.

Pentru moment, noul Model 3 facelift este disponibil în versiunile RWD și Long Range. Însă, de anul viitor, va exista și o versiune mult mai puternică, cel mai probabil botezată Performance. Noua versiune de performanță a fost confirmată de către un oficial al mărcii americane, care spune că va fi ceva special.

Deocamdată, nu există nicio altă informație despre viitoarea versiune. Tot ce cunoaștem până acum este faptul că aceasta va fi lansată în prima jumătate a lui 2024. Actualul Model 3 Performance primește un propulsor de 513 cai putere, ceea ce înseamnă un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3.3 secunde și o viteză maximă de 261 de km/h.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Astia n-au covid, n-au ucraina, nu se plang, nu se vaita, pare-se ca doar pe astia batrani(vag) i-au afectat toate cele, tineretul merge inainte, ca inainte era mai bine ;)
    4 0
  • dopdecada
    Vor simplifica interiorul până când și volanul va fi pe tabletă, 4 taste ca în NFS.
    4 1
  • Dă “ceață” la orice ICE (fără mișto, bine nu chiar la orice, dar la multe mai ales la diesel)… dar cum sunt moartea pasiunii, nu interesează. Nu are deja aproape 500 CP varianta long range? Deci ce sens are o denumire pompoasă dacă era deja OZN (din nou fără mișto) și în varianta “cuminte”?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru