Tesla

Marti, 11 Ianuarie 2022 | Industrie

Tesla devine al doilea cel mai mare producător de mașini premium pe piața din SUA

Constructorul american a devenit al doilea cel mai mare producător de mașini din segmentul premium pe piața din Statele Unite, după BMW. Tesla a reușit să vândă 313.400 de mașini în 2021, la mică distanță față de BMW, care a vândut peste 336.000 de automobile.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Modele noi

Tesla pregătește un Model 3 break. Disponibil doar pe piața din Europa

Constructorul american de automobile electrice se pregătește să lanseze un model nou, destinat exclusiv pieței auto din Europa. Din primele informații, noua mașină se va numi Model Q și va fi o variantă break a lui Model 3.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Kilometraj record pentru o Tesla Model S: 1.5 milioane de kilometri

O Tesla Model S P85 din Germania, folosită ca taxi, a ajuns la o performanță impresionantă: în 6 ianuarie 2022, kilometrajul a arătat 1.5 milioane de kilometri parcurși
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Industrie

Tesla a reușit să vândă aproape un milion de mașini în 2021

În 2021, Tesla a vândut 936.172 de mașini, ceea ce reprezintă o creștere de 87% față de 2020. Cele mai vândute modele au fost Model 3 și Model Y, cu peste 900.000 de exemplare produse și vândute.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S parcurge 1.200 de kilometri cu o singură încărcare, mulțumită unei baterii experimentale

Un exemplar Tesla Model S a parcurs 1.200 de kilometri cu o singură încărcare. Mașina în cauza a fost echipată cu o baterie experimentală, dezvoltată de către americanii de la Our Next Energy (ONE).
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Norvegia continuă să dea tonul pe piața electricelor: cota de piață a ajuns la 60%, anul trecut

În Norvegia, vânzările de mașini electrice au crescut cu 48% în 2021. Astfel, mașinile electrice au ajuns să dețină, în prezent, o cotă de piață de 60% în țara scandinavă.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Siguranta

Tesla nu mai permite accesarea jocurilor video în timpul condusului

În urma unei actualizări software a sistemului multimedia de pe mașinile Tesla, accesarea jocurilor video și a filmelor în timpul condusului nu mai este posibilă. Acest lucru a fost implementat ca urmare a unor investigații ale acestei probleme la nivel federal în Statele Unite.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Siguranta

Șoferii Tesla pot accesa jocuri video pe sistemul multimedia în timpul condusului

Mai multe modele din gama constructorului american de mașini electrice au integrate în sistemele multimedia câteva jocuri video. Șoferul și pasagerul din față pot juca aceste jocuri în timp ce mașina este în mișcare, ceea ce reprezintă o problemă majoră de siguranță, avertizează experții.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Ford vrea să devină al doilea cel mai mare producător de mașini electrice din lume, până în 2023

Constructorul american a anunțat că dorește să devină al doilea cel mai mare producător de mașini electrice la nivel global, până în 2023. Pentru a atinge acest obiectiv, Ford are în plan construirea a 600.000 de vehicule electrice pe an.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Tesla a lansat Cyberquad, un ATV electric pentru copii

Constructorul american de automobile electrice a lansat un quad electric numit „Cyberquad for Kids”. ATV-ul este destinat copiiilor, iar prețul este de 1700 euro.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Industrie

Modelul Tesla Cybertruck a primit deja 1.3 milione de comenzi

Tesla Cybertruck, modelul electric al constructorului american ce a stârnit multe controverse de la prezentarea sa, a adunat 1.3 milioane de rezervări de la clienți. Producția lui Cybertruck, care a fost întârziată în mai multe rânduri, va debuta în 2022.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Economic

Tesla depășește Mercedes-Benz în America și devine a treia cea mai vândută marcă premium în 2021

Tesla a depășit Mercedes-Benz ca număr de mașini vândute în primele trei trimestre din acest an pe piața americană. Marca lui Elon Musk este acum a treia cea mai bine vândută în segmentul premium din Statele Unite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Cum va arăta Apple Car: imagini care dezvăluie un posibil concept al acesteia

Apple nu a confirmat oficial că lucrează la o mașină, însă o companie de leasing auto a publicat imagini care ilustrează potențialul design al lui Apple Car pe baza brevetelor depuse de Apple. Un presupus debut va avea loc nu mai devreme de 2025.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful BMW: "Tesla nu prea face parte din segmentul premium"

Oliver Zipse, șeful BMW, este de părere că Tesla nu prea face parte din segmentul premium. Între timp, Tesla a comercializat mai multe mașini (în primele 9 luni ale anului) în SUA decât Mercedes-Benz.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Ford: Nu mai putem ignora progresele făcute de Tesla

CEO-ul Ford, Jim Farley, a declarat într-o ședință cu angajații săi că brand-ul american nu mai poate ignora progresele făcute de adversarii de la Tesla.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

România va avea mai mult de 10.000 de mașini electrice până la finalul anului

Potrivit unor date oferite de către Lektri.co, România va depăși pragul de 10.000 de mașini electrice până la finalul lui 2021. Aceasta vine în contextul în care numărul mașinilor cu propulsie electrică a crescut semnificativ în ultimele 10 luni.
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Proiect-pilot în Olanda: Toate mașinile electrice vor putea fi încărcate la rețeaua de stații Tesla

Americanii de la Tesla vor permite accesul tuturor mașinilor electrice la rețeaua de stații Supercharger, în cadrul unui proiect-pilot din Olanda. Pentru moment, accesul va fi permis la stații din 10 locații din Olanda.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Tesla Model 3, cea mai vândută electrică din Europa în luna septembrie. Dacia Spring pe locul 10

Tesla Model 3 a fost preferata europenilor în luna septembrie. Modelul american s-a situat pe prima poziție atât în topul celor mai vândute mașini din UE cât și în topul modelelor cu zero emisii.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Industrie

Elon Musk: Tesla Model Y ar trebui să intre în producție la uzina din Germania până la finalul lui 2021

Potrivit lui Elon Musk, uzina Tesla din Berlin, Germania, ar urma să producă Model Y începând din luna noiembrie sau decembrie. Până la finalul anului 2022, vor fi asamblate aici între 5.000 și 10.000 de mașini pe săptămână.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Industrie

Volkswagen ID.3, cel mai vândut model electric din Europa, în luna august. Tesla Model 3, pe locul secund

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Volkswgen ID.3 a fost modelul electric preferat al europenilor în luna august. Pe locul secund s-a clasat Tesla Model 3.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru