Modelele electrice Jaguar vor putea fi încărcate la stațiile Tesla Superchargers

de Tiberiu Safta
Luni, 25.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a anunțat oficial că modelele sale electrice vor putea fi alimentate la stațiile de încărcare Tesla. Astfel, viitoarea generație de modele electrice a mărcii britanice va adopta standardul de încărcare NACS.

Constructorul britanic de mașini de lux tocmai a anunțat că viitoarele sale modele electrice vor putea fi încărcate la rețeaua de încărcare Supercharging a celor de la Tesla. Acest lucru va fi valabil doar pe piețele din America de Nord. Începând din 2025, toate modelele electrice Jaguar vor adopta standardul de încărcare NACS, și acesta dezvoltat de Tesla.

Alături de acest anunț, Jaguar mai precizează și faptul că clienții actualului I-Pace vor primi un adaptor special pentru ca mașina să poată fi alimentată la o stație de încărcare Tesla. Cel mai probabil, aceștia vor primi adaptorul începând din 2024.

La final, nu numai Jaguar se va folosi de standardul de încărcare NACS pentru modelele sale electrice vândute în America de Nord. Inclusiv Land Rover urmează să adopte acest standard odată ce va lansa modele electrice noi.

via Jaguar

Comentarii (3)

  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Tesla e în faliment, deci și Jaguar.
    6 3
  • Jaguar nu este un producător “de lux”… se cam târăște.
    2 4
  • dutz calare pe maimutz
    chiar nu e zi sa nu te cracanezi de ras. delfinule, fa niste shorturi si punele pe youtube. faci un ban cistit.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru