Feedback

Informații neoficiale: Nissan vrea să taie costurile anuale cu 2.8 miliarde de dolari

Publicat Miercuri, 13.05.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Informații neoficiale: Nissan vrea să taie costurile anuale cu 2.8 miliarde de dolari - Poza 1
Nissan plănuiește o reducere de 2.8 miliarde de dolari a costurilor anuale, ca parte din programul de restructurare ce va fi prezentat la sfârșitul lunii mai, potrivit ultimelor informații neoficiale.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După mai mulți ani în care profitul său a fost în scădere, iar strategia de vânzări nu a dat rezultate, Nissan este așteptat să vină cu un plan de reorganizare a companiei în data de 28 mai.

Până la momentul respectiv, continuă să apară informații neoficiale cu privire la măsurile ce vor fi luate de constructorul nipon.

Astfel, Nissan ar urma să reducă nivelul costurilor anuale cu 2.8 miliarde de dolari, potrivit presei internaționale. Brandul Datsun ar urma să fie desființat, iar mai multe unități de producție să fie închise. Oficialii Nissan au refuzat să comenteze ultimele informații apărute în presă.

Anterior, au apărut informații potrivit cărora Nissan vrea să-și reducă producția din Japonia cu 70% în luna mai, ca urmare a impactului negativ al pandemiei. Producția ar urma să scadă cu 43% în iunie, potrivit unor documente interne. 

În plus, Nissan ar intenționa să-și reducă semnificativ prezența în Europa și să comercializeze doar SUV-urile Qashqai și Juke.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru