Reorganizare

Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Tensiuni la Nissan: directorul financiar vrea să fie promovat în poziția de CEO pentru a conduce programul de restructurare

Directorul financiar Nissan, cel care a întocmit planul de restructurare a companiei, pune presiune pe membrii din board pentru a fi promovat în poziția de CEO și, astfel, să se ocupe în mod direct de strategia de reorganizare, susține agenția Reuters, care citează patru surse din cadrul Nissan.
Duminica, 31 Mai 2020 | Industrie

Spania vrea să convingă Nissan să nu închidă fabrica din Barcelona: “La începutul anului, ne-au asigurat că uzina va rămâne deschisă”

Spania va depune toate eforturile pentru ca Nissan să nu închidă fabrica din Barcelona, potrivit declarațiilor ministrului de Externe. Guvernul spaniol este dezamăgit de anunțul celor de la Nissan, după ce constructorul ar fi promis, la începutul anului, că uzina va rămâne deschisă.
Vineri, 29 Mai 2020 | Industrie

Restructurare la grupul Renault: 15.000 de angajați concediați, costuri reduse cu 2 miliarde de euro, suspendarea creșterii producției din România

Grupul Renault a prezentat proiectul de restructurare pe următorii trei ani, prin care 15.000 de angajați vor fi concediați, iar costurile vor fi reduse cu două miliarde de euro. În privința României, Renault a luat decizia de suspendare a creșterii producției pe o durată nedeterminată.
Joi, 28 Mai 2020 | Economic

Nissan prezintă planul de restructurare: închiderea fabricii din Barcelona, producție redusă cu 20%, mai puține modele și versiuni

Nissan a dezvăluit planul său de restructurare pe următorii 4 ani, ce presupune închiderea fabricii din Barcelona și reducerea producției totale cu 20%, la 5.4 milioane de unități. Japonezii vor să reducă și numărul de modele și versiuni, astfel încât costurile anuale fixe să scadă cu circa 2.5 miliarde de euro.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Nissan vrea să taie costurile anuale cu 2.8 miliarde de dolari

Nissan plănuiește o reducere de 2.8 miliarde de dolari a costurilor anuale, ca parte din programul de restructurare ce va fi prezentat la sfârșitul lunii mai, potrivit ultimelor informații neoficiale.
Vineri, 23 August 2019 | Industrie

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen reorganizează divizia de componente: fonduri suplimentare pentru investiții în mașini electrice

Grupul Volkswagen a reorganizat operațiunile sale privind componentele sub o singură divizie, începând cu 1 ianuarie 2019. Nemții se bazează pe economiile făcute pentru investiții suplimentare în dezvoltarea mașinilor electrice.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

Reorganizare pregătită de francezi: PSA se gândeşte să închidă 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) vrea să închidă circa 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie, potrivit directorului unuia dintre cei 300 de dealeri ai brandului.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Vineri, 20 Februarie 2009 | Industrie

Saab initiaza procedura de Reorganizare si evita temporar falimentul

Conform legilor suedeze, procedurile de Reorganizare reprezinta alternativa temporara la declansarea falimentului. Suedezii cauta acum bani si spera sa gaseasca un cumparator.

Tag-uri similare

GM, vanzari, General Motors, Saab, criza, Suedia, faliment, restructurare, reorganizare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru