Restructurare

Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Tensiuni la Nissan: directorul financiar vrea să fie promovat în poziția de CEO pentru a conduce programul de restructurare

Directorul financiar Nissan, cel care a întocmit planul de restructurare a companiei, pune presiune pe membrii din board pentru a fi promovat în poziția de CEO și, astfel, să se ocupe în mod direct de strategia de reorganizare, susține agenția Reuters, care citează patru surse din cadrul Nissan.
Joi, 28 Mai 2020 | Economic

Nissan prezintă planul de restructurare: închiderea fabricii din Barcelona, producție redusă cu 20%, mai puține modele și versiuni

Nissan a dezvăluit planul său de restructurare pe următorii 4 ani, ce presupune închiderea fabricii din Barcelona și reducerea producției totale cu 20%, la 5.4 milioane de unități. Japonezii vor să reducă și numărul de modele și versiuni, astfel încât costurile anuale fixe să scadă cu circa 2.5 miliarde de euro.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Nissan vrea să taie costurile anuale cu 2.8 miliarde de dolari

Nissan plănuiește o reducere de 2.8 miliarde de dolari a costurilor anuale, ca parte din programul de restructurare ce va fi prezentat la sfârșitul lunii mai, potrivit ultimelor informații neoficiale.
Sambata, 11 Aprilie 2020 | Industrie

Nissan pregătește restructurarea radicală: surse interne susțin că vânzările anuale vor fi reduse cu un milion de unități

Conducerea Nissan consideră că producătorul japonez trebuie restructurat în mod radical, iar “noua companie” ar putea avea vânzări anuale reduse cu un milion de unități, potrivit surselor “la nivel înalt” din cadrul constructorului.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Industrie

Audi confirmă concedierea a 9.500 de angajați până în 2025: “Trebuie să ne pregătim pentru viitor”

Audi a anunțat oficial că va concedia 9.500 de angajați din Germania, până în 2025. Constructorul vrea să devină “pregătit pentru viitor” și susține că va crea 2.000 de joburi noi în domenii precum mobilitatea electrică și digitalizarea. Ceilalți salariați Audi din Germania au joburile “asigurate” până în 2029.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan se pregătește de restructurare: mai multe fabrici ar putea fi închise, iar unele modele scoase din gamă

Nissan ar putea să renunțe la unele modele și să închidă mai multe fabrici la nivel global, ca urmare a unui plan de reducere a costurilor, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Industrie

Restructurarea Continental: divizia Powertrain va deveni o companie de sine-stătătoare sau va fi listată parțial la bursă

Continental a anunțat că divizia Powertrain ar putea să devină o companie de sine-stătătoare, aceasta fiind o alternativă la listarea parțială la bursă. Furnizorul auto se pregătește de o restructurare semnificativă, cu 9 fabrici în pericol să fie închise, iar 4.000 de angajați pe punctul de a rămâne fără locuri de muncă.
Vineri, 23 August 2019 | Industrie

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Daimler vrea să se împartă în 3 divizii independente: grupul german ar putea să vândă unele active

Daimler vrea să se împartă în trei divizii diferite, ceea ce ar putea însemna vânzarea unor active și tranziția mai rapidă către mașinile electrice și autonome.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Mai 2011 | Formula 1

OFICIAL: Williams restructurează departamentul tehnic

Williams se va despărţi de directorul tehnic Sam Michael şi şeful departamentului de aerodinamică Jon Tomlinson la sfârşitul lui 2011. În locul lor va sosi Mike Coughlan, implicat în scandalul Spygate din 2007.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Formula 1

OFICIAL: Ferrari restructurează departamentul tehnic

Pat Fry l-a înlocuit pe Chris Dyer în funcţia de şef al departamentului de curse, în timp ce Neil Martin a părăsit Red Bull pentru a deveni şeful operaţiunilor de cercetare.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Formula 1

James Allison, noul sef al echipei Renault

Renault a anuntat ca James Allison va fi noul sef al echipei incepand din sezonul 2010, urmand astfel sa il inlocuiasca pe Bob Bell, care a fost interimar in aceasta functie.
Luni, 06 Iulie 2009 | Industrie

Planul de restructurare GM a fost aprobat de catre judecatori

General Motors a primit permisiunea judecatorilor americani pentru a incepe procesul de restructurare al companiei. Noul GM ar trebui sa fie lansat pana la sfarsitul lunii iulie.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Briatore: "Renault a concediat 50 de angajati de la Enstone"

Flavio Briatore a dezvaluit ca Renault a concediat 50 de angajati ai fabricii de la Enstone si a redus salariile celor care si-au pastrat locurile de munca.
Vineri, 27 Februarie 2009 | Industrie

OFICIAL: Opel se desparte de General Motors

Opel se va transforma intr-o societate pe actiuni, GM urmand sa detina, totusi, majoritatea acestora. Compania germana nu va mai fi insa subordonata deciziilor General Motors.
Vineri, 20 Februarie 2009 | Industrie

Saab initiaza procedura de Reorganizare si evita temporar falimentul

Conform legilor suedeze, procedurile de Reorganizare reprezinta alternativa temporara la declansarea falimentului. Suedezii cauta acum bani si spera sa gaseasca un cumparator.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Formula 1

Red Bull restructureaza departamentul de inginerie

Red Bull Racing a facut cateva modificari in structura departamentului de inginerie, Ian Morgan urmand sa preia functia de sef.

Tag-uri similare

Renault, Red Bull, Opel, Honda, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, Germania, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru