Red Bull restructureaza departamentul de inginerie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.01.2009
Red Bull Racing a facut cateva modificari in structura departamentului de inginerie, Ian Morgan urmand sa preia functia de sef.

Cu numai doua luni inainte de inceperea noului sezon, Red Bull Racing a operat cateva modificari in cadrul departamentului de inginerie.

Astfel, fostul sef al departamentului de curse si teste, Paul Monaghan, a fost promovat in functia de sef al inginerilor pentru monopostul RB5. Pe de alta parte, Ian Morgan a fost promovat ca sef al operatiunilor de inginerie pentru curse si teste. Anterior, el ocupase functia de sef doar pentru departamentul de teste.

Potrivit unui comunicat al echipei, aceste modificari au fost efectuate pentru a intari legaturile intre echipa care lucreaza la circuit si echipa din fabrica.

Sora mai mica a Red Bull, Scuderia Toro Rosso, a trecut printr-un proces similar de restructurare la finalul anului trecut.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru