James Allison, noul sef al echipei Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Renault a anuntat ca James Allison va fi noul sef al echipei incepand din sezonul 2010, urmand astfel sa il inlocuiasca pe Bob Bell, care a fost interimar in aceasta functie.

Renault F1 Team a initiat o noua restructurare a departamentului tehnic, cauzata de plecarile lui Flavio Briatore si Pat Symonds ca urmare a implicarii lor in scandalul Crashgate.

In acest sens, James Allison a fost promovat din functia de director tehnic executiv in cea de sef de echipa, urmand astfel sa il inlocuiasca pe Bob Bell, care a ocupat aceasta functie ca interimar incepand de la Marele Premiu al statului Singapore. Allison a fost implicat direct in planuirea, designul si construirea tunelului de vant pe care Renault il detine in prezent la fabrica Enstone din Marea Britanie.

Noul rol al lui Bell in cadrul echipei nu a fost mentionat, insa acesta va ramane cel mai probabil cu o functie de varf in management.

O alta modificare vizeaza promovarea managerului Steve Nielsen in functia de director sportiv, acesta urmand sa preia astfel o parte din atributiile detinute anterior de Pat Symonds.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru