Bell

Miercuri, 03 Februarie 2016 | F1 TOP

Renault revine în Formula cu un monopost negru-galben pilotat de Kevin Magnussen și Jolyon Palmer

Renault a prezentat astăzi oficial echipa de Formula 1 cu care va lua startul în ediția 2016 a Formulei 1. În același timp, constructorul francez își diversifică activitățile din zona sportivă, brandul Renault Sport urmând să fie din ce în ce mai prezent pe toate palierele pe care activează marca din Hexagon.
Vineri, 01 Ianuarie 2010 | Formula 1

Renault vrea sa lupte pentru titlul mondial in 2011

Renault isi propune sa castige titlurile mondiale in Formula 1 in 2011, sezonul 2010 fiind privit ca unul de tranzitie dupa problemele de anul trecut.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Formula 1

Renault decide joi viitorul echipei de F1

Consiliul de conducere al constructorului Renault va decide joi daca va vinde echipa de Formula 1, un anunt oficial pe aceasta tema fiind asteptat vineri.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Formula 1

James Allison, noul sef al echipei Renault

Renault a anuntat ca James Allison va fi noul sef al echipei incepand din sezonul 2010, urmand astfel sa il inlocuiasca pe Bob Bell, care a fost interimar in aceasta functie.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Formula 1

Renault: "Nationalitatea pilotilor nu este importanta"

Renault nu este interesata de nationalitatea coechipierului lui Robert Kubica pentru sezonul urmator, chiar daca acest lucru ar putea insemna renuntarea la serviciile francezului Romain Grosjean.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | F1 Short

Renault: "Grosjean este o optiune pentru 2010"

Bob Bell a dezvaluit ca Romain Grosjean se numara printre posibilii coechipieri ai lui Robert Kubica in sezonul urmator, francezul considerand ca ar fi stupid sa isi piarda locul in echipa dupa numai 7 curse.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Renault, satisfacutati dupa prima zi de antrenamente

Fernando Alonso, Romain Grosjean si Bob Bell sunt multumiti de prestatia echipei Renault in prima zi de antrenamente libere de la Abu Dhabi.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Formula 1

Renault saluta contributia lui Alonso la performantele echipei

Bob Bell ii multumeste lui Fernando Alonso pentru contributia pe care a avut la performantele Renault, insa este convins ca Robert Kubica se va ridica la randul sau la inaltimea asteptarilor.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Alonso: "Nu puteam obtine un rezultat mai bun"

Fernando Alonso spune ca nu putea realiza un timp mai bun in calificari, insa Romain Grosjean este multumit de comportamentul monopostului sau. Bob Bell anticipeaza o cursa cu multe surprize din cauza conditiilor meteo schimbatoare.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Alonso: "Vremea va decide rezultatul cursei"

Fernando Alonso considera ca vremea va juca rol fundamental in stabilirea invingatorului de la Interlagos, in timp ce Romain Grosjeran isi propune sa isi imbunatateasca timpii in calificari.
Luni, 12 Octombrie 2009 | F1 Short

Renault vrea sa termine pe locul 6 la constructori

Renault va aborda o tactica agresiva la Interlagos in incercarea de a termina pe locul 6 in clasamentul constructorilor, potrivit declaratiilor lui Bob Bell.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Renault: "Calificarile au decis rezultatul cursei"

Fernando Alonso crede ca penalizarea suferita in calificari l-a impiedicat sa profite de competivitatea monopostului Renault, insa Bob Bell apreciaza cele sase pozitii castigate de spaniol in timpul cursei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Bell: "Alonso se va descurca bine la Ferrari"

Bob Bell crede ca Fernando Alonso va obtine performante bune la Ferrari pentru ca este un pilot foarte bun.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Renault a limitat iesirile pe circuit

Fernando Alonso si Romain Grosjean spun ca au limitat iesirile pe circuit in antrenamentele de la Suzuka intrucat vremea va fi mai buna sambata si duminica.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Renault, motivati de podiumul din Singapore

Bob Bell sustine ca Renault este mult mai motivata inaintea cursei de la Suzuka dupa podiumul realizat in Singapore si crede ca Romain Grosjean isi va imbunatati performantele pana la finalul sezonului.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Bell: "Ne-am temut ca ne putem pierde joburile"

Bob Bell a admis ca angajatii fabricii de la Enstone s-au temut ca isi pot pierde locurile de munca in urma scandalului in care a fost implicata Renault in cursa inaugurala din Singapore.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Podiumul securizeaza prezenta Renault in F1

Jean-Francois Caubet a admis ca podiumul realizat de Renault in Singapore reprezinta o noua dovada ca echipa a luat o decizie buna cand a decis sa ramana in F1.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Alonso, incantat de primul podium al sezonului

Fernando Alonso este fericit ca a obtinut primul podium in acest sezon, in timp ce Romain Grosjean este laudat de Bob Bell dupa problemele tehnice la frane care l-au impiedicat pe francez sa termine cursa.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Alonso mizeaza pe o clasare in primii cinci

Fernando Alonso spera sa termine cursa din Singapore pe unul dintre primele 5 locuri, in timp ce Romain Grosjean este dezamagit ca problemele la frane l-au impiedicat sa obtina un rezultat mai bun.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Programul Renault, bulversat de probleme tehnice

Fernando Alonso admite ca monopostul Renault a fost subvirator in antrenamentele de vineri, Romain Grosjean regreta timpul pierdut din cauza accidentului, in timp ce Bob Bell admite ca programul echipei nu a decurs conform planului.

Tag-uri similare

Renault, Alonso, Kubica, test, Grosjean, vanzare, monopost, Prodrive, obiectiv, Bell
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru