Citroen DS3 Cabrio Racing Concept, surpriza francezilor pentru Goodwood

de Sebastian Toma
Miercuri, 10.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood o versiune cabrio a lui DS3 Racing. Conceptul va fi prezentat ulterior şi la Salonul Auto de la Frankfurt.

Esential 200 CP dezvoltă motorul 1.6 THP al modelului din imaginile alăturate.
Citroen DS3 Racing, cea mai sportivă versiune de serie a subcompactei franţuzeşti, primeşte la Goodwood o versiune cabriolet. Pentru moment, vorbim despre un concept, după cum spune şi numele lui DS3 Cabrio Racing Concept. Însă, francezii ar putea să construiască o versiune de serie a acestui model, dat fiind numărul mare de elemente în formă de producţie aflate în echiparea exponatului. Până atunci, să detaliem specificaţiile acestui concept.

Motorizarea este neschimbată faţă de un DS3 Racing, fiind vorba despre un motor THP de 1.6 litri, care livrează 200 CP şi 275 Nm. În cazul versiunii hatchback, modelul necesită 6.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. În cazul conceptului, nu avem încă date oficiale, dar nu ne aşteptăm la o diferenţă majoră, deoarece decapotabila este cu doar 25 de kilograme mai grea decât hatchback-ul.

Urmareste Automarket
Spre deosebire de un DS3 Racing în versiunea hatchback, cabrioleta care va debuta la Goodwood are un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, un set de scaune sport cu un design nou şi ornamente interioare noi.
Versiunea decapotabilă a lui DS3 Racing mizează pe posibilităţile de personalizare, modelul prezentând posibilitatea schimbării culorii plafonului soft-top, pe lângă alte modificări opţionale.


Via Citroen

Comentarii (4)

  • Scaun de copil, pe bune?
    5 1
  • Poate o sa vina si cu modelul Citroen Cruise Crosser din Brazilia ! :)
    1 0
  • @CLUB4.RO Conceptul asta e prea vechi ca sa-l mai bage in seama...
    1 0
  • @CLUB.C4.RO
    Conceptul asta a fost prezentat odata cu lansarea lui C-Crosser si a fost prezent si la SIAB 2007.
    Dupa sase (6) ani nu mai e proaspat (iti garantez!).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru