Concepte Citroen

Luni, 22 Aprilie 2019 | Concepte

Încă un teaser cu al doilea concept aniversar Citroen: prezentarea oficială va avea loc în 16 mai

Citroen a publicat un nou teaser cu cel de-la doilea concept aniversar pe care îl va prezenta la Paris în 16 mai. Vehiculul este electric, autonom, are inteligență artificială și marchează 100 de ani de istorie pentru brandul francez.
Marti, 12 Februarie 2019 | Concepte

Citroen publică noi imagini teaser cu unul dintre conceptele aniversare: lansarea va avea loc în primăvară

Citroen a publicat câteva teasere cu unul dintre cele două concepte pe care le va lansa în acest an ca parte a aniversarii de 100 de ani.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat noi tehnologii pentru suspensii și scaune"

Citroen afirmă că a dezvoltat tehnologii noi pentru suspensii și scaune pentru cele două concepte pe care le va prezenta în acest an.
Marti, 07 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Citroen C-Aircross Concept anunţă un SUV subcompact care va lupta cu Renault Captur şi Peugeot 2008

Citroen C-Aircross este conceptul unui SUV subcompact care în versiune de serie va înlocui C3 Picasso şi va rivaliza cu modele precum Renault Captur, Peugeot 2008 sau Opel Mokka.
Luni, 10 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen pregătește o nouă variantă a lui C4 Cactus

Reprezentanții Citroen au anunțat prezentarea unui nou concept bazat pe C4 Cactus. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt și promite să aducă un aspect "proaspăt".
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Concepte

Citroen prezintă Aircross Concept, fratele mai mare al lui C4 Cactus

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross. Acesta prefigurează un eventual frate mai mare al lui C4 Cactus.
Joi, 21 August 2014 | Concepte

Citroen DS va prezenta un nou concept în 4 septembrie

Brandul DS al concernului francez PSA Peugeot-Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Paris un nou concept. Acesta va fi primul expus în noua postură independentă a mărcii, cu toate că a fost dezvoltat pe vremea când DS încă era o divizie a Citroen.
Marti, 18 Februarie 2014 | Concepte

Citroen Aventure Concept prezintă o versiune ipotetică a lui C4 Aircross dedicată off-road-ului

Citroen a prezentat primele imagini ale lui Aventure Concept, o versiune de offroad a noului C4 Aircross. După cum arată, conceptul promite capacităţi off-road deosebite.
Joi, 05 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Citroen Cactus Concept, hibridul care consumă mai puţin de trei litri la sută

Citroen ne va prezenta noul sistem hibrid al concernului PSA la Salonul Auto de la Frankfurt în echiparea unui concept numit Cactus. Acesta este inspirat din C-Cactus şi are un consum mixt mai mic de trei litri la sută.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Concepte

Citroen DS3 Cabrio Racing Concept, surpriza francezilor pentru Goodwood

Citroen aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood o versiune cabrio a lui DS3 Racing. Conceptul va fi prezentat ulterior şi la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 27 Iunie 2013 | Autoipoteze

Les Echos: Citroen nu va construi un succesor direct al lui C3

Publicaţia franceză Les Echos susţine că Citroen va renunţa la succesorul direct al lui C3 şi va lansa un crossover în locul său. Conceptul este aşteptat să debuteze la Frankfurt, în toamna anului curent.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Concepte

Citroen va dezvălui la Shanghai primul SUV din gama DS

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un concept pe nume DS Wild Rubis. Modelul prefigurează primul SUV al gamei DS şi este aşteptat să debuteze pe piaţă în termen de trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Aprilie 2012 | Concepte

Citroen Numero 9 Concept, imaginea viitoarelor modele DS

Francezii de la Citroen vor aduce la Salonul Auto de la Beijing conceptul Numero 9. Acesta este succesorul lui DS9 şi prefigurează viitoarele modele din gama DS de la Citroen.
Vineri, 24 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Citroen DS4 Racing Concept - primele imagini oficiale

Citroen a prezentat primele imagini ale conceptului DS4 Racing, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Acesta dezvoltă 160 CP per litru, valoare record pentru un model de stradă.

Tag-uri similare

Citroen, Geneva, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, modele noi Citroen, Geneva 2012, noutati Citroen, Citroen DS4, DS4, concepte Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru