Noutati Citroen

Joi, 26 Noiembrie 2015 | Modele noi

Citroen va lansa o suspensie revoluționară în 2017

Citroen vrea să rupă gura târgului cu o suspensie revoluționară, pe care o va lansa în 2017. Francezii au precizat deja că nu este vorba despre o unitate hidropneumatică, dar nu au detaliat specificațiile viitorului sistem.
Marti, 25 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen Cactus M: primul teaser al conceptului bazat pe crossoverul francez

Citroen a publicat prima imagine teaser a noului său concept. Acesta se va numi Cactus M și va prezenta o nouă potențială direcție de dezvoltare a gamei de crossovere a francezilor.
Luni, 10 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen pregătește o nouă variantă a lui C4 Cactus

Reprezentanții Citroen au anunțat prezentarea unui nou concept bazat pe C4 Cactus. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt și promite să aducă un aspect "proaspăt".
Vineri, 10 Iulie 2015 | Modele noi

DS va lansa o berlină premium în 2018

DS Automobiles, divizia premium a concernului PSA Peugeot-Citroen, va lansa în 2018 o berlină numită DS 8, anunță o sursă din cadrul companiei franceze.
Luni, 06 Iulie 2015 | Industrie

Citroen renunță la suspensia hidraulică

Oficialii Citroen au confirmat oficial că renunță la suspensia hidraulică odată cu scoaterea din producție a actualei generații C5.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Tavares: "Viitoarele vehicule electrice de la Peugeot-Citroen vor fi mai ieftine şi vor avea o autonomie mai mare"

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Peugeot-Citroen, promite o platformă nouă pentru modelele de segment A şi B, care va da naştere unei noi generaţii de vehicule electrice, mai ieftine şi cu o autonomie mărită faţă de propunerile anterioare.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Concepte

Citroen prezintă Aircross Concept, fratele mai mare al lui C4 Cactus

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross. Acesta prefigurează un eventual frate mai mare al lui C4 Cactus.
Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Citroen Berlingo primeşte o actualizare: motoare euro 6 şi tehnologie nouă la interior

Francezii de la Citroen au prezentat primele imagini şi informaţii ale versiunii facelift a lui Berlingo. Versiunile de marfă şi de pasageri ale modelului vor debuta la Geneva.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Şeful DS: "Vreau să devenim o marcă precum este Audi"

Francezii de la DS au planuri mari de viitor şi iau ca model exemplul mărcii germane Audi. Şeful proaspetei mărci premium franţuzeşti declară că vrea să vândă 15% din volumul anual total al concernului de care aparţine, după cum face şi marca din Ingolstadt.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Industrie

Reuters: "PSA va deschide un centru de dezvoltare în Maroc pentru a-şi reduce costurile"

Concernul PSA Peugeot Citroen va inaugura un centru de cercetare şi dezvoltare în Maroc împreună cu un partener specializat. Francezii iau această măsură pentru a reduce costurile, titrează cei de la Reuters.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Intern

Preţuri Citroen C4 Cactus în România: carismaticul crossover pleacă de la 13.000 de euro

Importatorul Citroen în România a anunţat preţurile noului C4 Cactus, model care porneşte de la 13.000 de euro în versiunea 1.2 VTi de 82 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Septembrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen renunţă la 300 de salariaţi, echivalentul a jumătate de schimb, de la o fabrică din Franţa

Sindicaliştii uzinei PSA Peugeot-Citroen i-au informat pe cei de la Reuters cu privire la o nouă serie de concedieri în cadrul uzinei din Sochaux, urmând să fie eliminat jumătate de schimb.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen a revenit la profit pentru prima oară după trei ani de pierderi

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen a reuşit să revină la profit în primele şase luni ale anului curent. Rezultatul pozitiv al francezilor vine după trei ani de pierderi.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va investi 300 de milioane de euro pentru modernizarea unei fabrici din Franţa

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 300 de milioane de euro la a doua fabrică a lor din Hexagon, uzina din Mulhouse. Aceasta va fi restructurată şi va construi un model de segment C şi două modele de segment D.
Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen ne prezintă noul lor concept de design interior

Francezii de la PSA au prezentat noul lor concept de habitaclu, numit Chrysalide. Primele modele de serie care vor avea interioare inspirate din acesta vor debuta în 2016.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Industrie

Citroen va avea un nou şef de la 1 iunie

Linda Jackson va deveni noul CEO al mărcii Citroen, anunţă oficialii companiei franţuzeşti. În prezent, Jackson ocupă funcţia de şef al diviziei Citroen din Regatul Unit şi Irlanda.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va înjumătăţi numărul de modele din gamă pentru a reveni la profit

Portofoliul PSA Peugeot-Citroen va fi redus de la 45 la 26 de modele pentru a facilita revenirea concernului la profit. Noul CEO al corporaţiei, Carlos Tavares, este responsabil de planul de restructurare.
Luni, 24 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Citroen C1 - imagini oficiale ale noii generaţii

Citroen a prezentat primele imagini ale noii generaţii C1. Aceasta va debuta la Salonul Auto de la Geneva odată cu fraţii săi de platformă, Peugeot 108 şi Toyota Aygo.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Industrie

Comisia Europeană: "Guvernul Franţei are dreptul să devină acţionar la PSA Peugeot-Citroen"

Comisia Europeană a dat acordul de principiu pentru tranzacţia anunţată de francezii de la PSA Peugeot-Citroen, prin care statul francez se angaja să cumpere 14% din acţiunile companiei pentru a întări situaţia acesteia.

Tag-uri similare

Citroen, modele noi Citroen, noutati Citroen, Citroen ID, low-cost Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru