Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Citroen Cactus M: primul teaser al conceptului bazat pe crossoverul francez

Publicat Marti, 25.08.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Citroen Cactus M: primul teaser al conceptului bazat pe crossoverul francez - Poza 1
Citroen a publicat prima imagine teaser a noului său concept. Acesta se va numi Cactus M și va prezenta o nouă potențială direcție de dezvoltare a gamei de crossovere a francezilor.

Citroen Cactus M este numele conceptului pe care l-a pregătit marca franțuzească pentru standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Litera M vine de la numele Méhari, un model clasic de la Citroen, al cărui spirit vor să-l reviziteze francezii prin introducerea acestui concept bazat pe modelul C4 Cactus. Producătorul de la Paris a publicat o imagine teaser care nu include nicio parte a unui vehicul în cadru, dar ne arată procesul de vopsire al unei plăci de surf și un logotip inspirat din fonturile utilizate în lumea celor care practică acest sport extrem, alături de hashtag-ul oficial, #CactusM.

Preţuri Citroen C4 Cactus în România: carismaticul crossover pleacă de la 13.000 de euro

Ne putem aștepta ca viitorul concept de la Citroen să folosească modelul floral prezent pe placa de surf din imaginea teaser, sau ca francezii să fi utilizat una dintre nuanțele din cadru pentru caroseria sau interiorul lui Cactus M. Méhari, modelul retro de la Citroen care a inspirat conceptul pregătit de francezi pentru ediția 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt, era un vehicul fără geamuri și portiere, cu un acoperiș simplu, care avea și veleități off-road, pe lângă prețul său accesibil.

Urmareste Automarket
Vechiul Citroen Méhari a fost cumpărat de peste 150.000 de clienți între 1968 și 1987 și era considerat un model versatil.
Datorită capacităților sale și a caracteristicilor inedite, Méhari a reușit să fie popular atât între fermieri, cât și între clienții care doreau un vehicul de lifestyle. Noul C4 Cactus a înregistrat deja comenzi peste așteptări și vânzări bune, dar nu se poate mândri cu o asemenea polivalență, fiind gândit de la început doar pentru clienții lifestyle și pentru cei interesați de aceste aspecte, nu și pentru cei cu un puternic spirit practic.

Via Carscoops


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru