Noutati Citroen

Miercuri, 05 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Citroen C4 Cactus - primele imagini ale noului crossover compact franţuzesc

Primele imagini oficiale ale lui Citroen C4 Cactus, crossoverul compact din noua gamă de modele accesibile a producătorului francez, au fost publicate pe internet. Lansarea are loc în luna iunie.
Vineri, 27 Decembrie 2013 | Modele noi

Citroen C4 Cactus, primele imagini teaser ale noului crossover franțuzesc

Citroen se pregătește să lanseze noul C4 Cactus, un crossover care va inaugura linia ”Cactus” a mărcii franțuzești. Până la prezentarea oficială, francezii au publicat câteva imagini teaser ale acestui model.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen închide o fabrică veche de 40 de ani din Franţa

Francezii de la PSA vor închide astăzi fabrica din Aulnay. Uzina are o tradiţie de 40 de ani şi este prima din planul pe care îl vor derula până în 2015, care prevede trei fabrici închise şi renunţarea la 11.000 de salariaţi.
Joi, 05 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Citroen Cactus Concept, hibridul care consumă mai puţin de trei litri la sută

Citroen ne va prezenta noul sistem hibrid al concernului PSA la Salonul Auto de la Frankfurt în echiparea unui concept numit Cactus. Acesta este inspirat din C-Cactus şi are un consum mixt mai mic de trei litri la sută.
Joi, 27 Iunie 2013 | Autoipoteze

Les Echos: Citroen nu va construi un succesor direct al lui C3

Publicaţia franceză Les Echos susţine că Citroen va renunţa la succesorul direct al lui C3 şi va lansa un crossover în locul său. Conceptul este aşteptat să debuteze la Frankfurt, în toamna anului curent.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Citroen Grand C4 Picasso - noul monovolum cu şapte locuri al francezilor a "slăbit" 100 kilograme

Citroen a prezentat primele imagini oficiale ale versiunii cu şapte locuri a lui C4 Picasso. La fel ca predecesorul său, modelul se numeşte Grand C4 Picasso, dar vine cu o platformă nouă, care îi reduce masa cu 100 kilograme.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Modele noi

Şeful Citroen: "Ne vom reinventa printr-o gamă nouă"

Frederic Banzet, CEO-ul Citroen, a confirmat lansarea unei noi game "C" pentru a doua jumătate a anului 2014, care va aduce motorizări simplificate şi costuri reduse de exploatare.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Concepte

Citroen va dezvălui la Shanghai primul SUV din gama DS

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un concept pe nume DS Wild Rubis. Modelul prefigurează primul SUV al gamei DS şi este aşteptat să debuteze pe piaţă în termen de trei ani.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Modele noi

Citroen C4 Picasso, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii Citroen C4 Picasso au fost publicate pe internet. Modelul preia aproape integral trăsăturile conceptului Technospace.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Citroen C3 facelift, vedeta standului mărcii franţuzeşti

Citroen C3 facelift a fost cel mai important exponat al constructorului francez la Salonul de la Geneva. Acesta a fost expus atât la înălţime, cât şi la nivelul standului, pentru a fi admirat de cât mai mulţi privitori.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso

Citroen a adus la Geneva conceptul Technospace. Acesta prezintă o nouă direcţie de design pentru viitorul C4 Picasso. Versiunea de serie debutează în cea de-a doua parte a anului.
Joi, 07 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva

Citroen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Technospace, care prefigurează viitorul C4 Picasso. Modelul va debuta în acelaşi timp cu facelift-ul aplicat gamei rivale de la Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 3 stele pentru "tripleţii" Aygo, C1 şi 107

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru Citroen C1, Toyota Aygo şi Peugeot 107. Cele trei modele au obţinut doar trei stele de siguranţă.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Industrie

Citroen C6 iese din producţie la sfârşitul lunii decembrie

Citroen va scoate din producţie modelul C6 la finele lunii curente. Modelul este printre ultimele berline din acest segment vândute de o marcă franţuzească şi nu va avea un succesor.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Citroen C3 Picasso vine la Paris cu un facelift

Citroen i-a aplicat un facelift minor lui C3 Picasso. Modelul este oferit alături de sistemul de navigaţie eMyWay, două nuanţe suplimentare şi lumini de zi cu LED-uri.
Luni, 13 August 2012 | General

eRace: Două echipe se întrec pentru prima traversare a lumii cu o maşină electrică de serie

Două echipe luptă pentru titlul de prima traversare a globului cu un automobil electric de serie. Duelul are la bază un Tesla Roadster şi un Citroen C-Zero.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Citroen C5 primeşte o actualizare subtilă odată cu generaţia 2012

Citroen a modificat modelul său de clasă medie pentru generaţia 2012. Astfel, C5 a primit cinci CP în plus pentru versiunea 1.6 HDi, un nou tip de tapiţerie, jante noi şi un nou sistem de navigaţie.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Citroen C-Elysée, noua berlină compactă pentru piaţa europeană

Odată cu prezentarea lui C4 L, Citroen a publicat şi primele imagini oficiale ale lui C-Elysée, o altă berlină compactă din gama constructorului francez. Elysée debutează pe piaţa din România în ultimul sfert al anului curent.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Citroen C4 L, primele imagini şi informaţii oficiale

Citroen a prezentat versiunea berlină a lui C4, numită C4 L. Modelul are un portbagaj de 440 de litri şi va debuta pe pieţele din China şi Rusia, fiind orientat spre pieţele emergente.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Intern

Citroen DS5, în România de la 26.900 euro

Citroen a lansat cel de-al treilea membru al gamei DS pe piaţa din România. Vorbim de crossoverul premium DS5, care pleacă de la 26.900 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Citroen, modele noi Citroen, noutati Citroen, Citroen ID, low-cost Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru