Salonul Auto de la Geneva 2013

Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva

Publicat Joi, 07.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 3
Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva - Poza 1
Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva - Poza 2
Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva - Poza 2
Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva - Poza 2
Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva - Poza 2
Citroen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Technospace, care prefigurează viitorul C4 Picasso. Modelul va debuta în acelaşi timp cu facelift-ul aplicat gamei rivale de la Renault.

Citroen C4 Picasso va primi un înlocuitor în decursul acestui an, lansarea efectivă a acestuia urmând să aibă loc în cea de-a doua jumătate a anului. Până atunci, francezii vor aduce la Geneva conceptul Technospace, care prefigurează aspectul acestui înlocuitor. Coincidenţă sau nu, tot la Geneva va fi prezentă şi Renault Scenic facelift , gama de monovolume compacte a rivalilor de la Renault.

Deşi cei de la Citroen spun că noul Technospace este doar un concept, versiunea de serie a monovolumului compact de la Citroen va prelua numeroase linii şi elemente estetice de la acesta. În raport cu actualul C4 Picasso, remarcăm o modificare dramatică la nivelul blocurilor optice frontale, care au devenit mai subţiri şi au forme diferite de cele cu care ne-a obişnuit C4 Picasso. În timp ce profilul lui C4 Picasso nu a putut fi schimbat prea mult din motive de configuraţie a automobilului în sine, posteriorul s-a schimbat mai mult decât ne aşteptam. Astfel, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso are un aspect mult mai "germanic", ceea ce nu-i neapărat un lucru rău.

În ceea ce priveşte partea tehnică, modelul va fi oferit şi într-o versiune care va emite doar 98 de grame de CO2 pe kilometru, record în segmentul MPV-urilor compacte. La bord, Citroen Technospace prezintă un afişaj de 12 inch cu ecran tactil, de unde vor putea fi controlate toate elementele multimedia şi cele care ţin de bunăstarea ocupanţilor.

În materie de dimensiuni, avem o lungime de 4.43 metri, o lăţime de 1.84 metri, o înălţime de 1.61 metri şi un portbagaj de 537 litri.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Citroen


Comentarii (3)

  • Din spate zici ca e Golf VII plus (daca ar exista). In rest, ca si C4 Picasso, probabil ca va fi foarte practica. Daca mai umbla si la ergonomia bordului vor avea un castigator.
    21 2
  • Arata binisor si sper sa ramana in continuare cu acest model in topurile europeane legate de fiabilitate.
    12 2
  • De acord cu Andy, stopurile sunt de la golf 6 :) . Cred ca arata mai bine Ford B-MAX
    3 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru