Citroen C5 primeşte o actualizare subtilă odată cu generaţia 2012

de Sebastian Toma
Luni, 02.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a modificat modelul său de clasă medie pentru generaţia 2012. Astfel, C5 a primit cinci CP în plus pentru versiunea 1.6 HDi, un nou tip de tapiţerie, jante noi şi un nou sistem de navigaţie.

Citroen C5 a primit o actualizare subtilă la nivelul dotărilor şi materialelor oferite. După ce modelul a primit un facelift în 2010, constructorul francez a schimbat câteva elemente ale ofertei pentru generaţia 2012 a lui C5. Astfel, Citroen C5 este oferit în compania unui nou model de jante de aliaj, cu diametrul de 17 inch, numite "Egée", alături de o nouă nuanţă de caroserie, "maro Guaranja". La interior, nivelul de echipare Exclusive propune un nou tip de tapiţerie, un amestec de piele şi textil cu ornamente noi. Clienţilor li se oferă un nou sistem de navigaţie, numit eMyWay, care integrează sistemul de conectivitate de la Citroen, care include mufă USB, handsfree cu Bluetooth şi conexiune Aux.

Motorizarea entry-level din gama Citroen C5, unitatea 1.6 HDi de 110 CP, dezvoltă acum 115 CP graţie unor modificări software. Preţul acestei versiuni a crescut cu 250 de euro pe piaţa din Franţa, informează cei de la Caradisiac. În cazul lui Citroen C5 Tourer, sistemul de navigaţie poate primi şi o cameră video pentru marşarier, care afişează imaginile captate pe ecranul multimedia montat în bord la rularea cu spatele.

Urmareste Automarket
La nivel estetic, versiunea 2012 a lui Citroen C5 nu prezintă nicio schimbare dramatică, singura modificare fiind prezentă la nivelul siglei, care are marginile rotunjite.
Interiorul nu primeşte nici el modificări extreme, configuraţia comenzilor rămânând neschimbată odată cu această actualizare subtilă. Cei de la Citroen sunt aşteptaţi să schimbe complet modelul C5 odată cu apariţia celei de-a treia generaţii, pe care o vor construi împreună cu noii lor parteneri de la General Motors.

Via Autosblog

Comentarii (3)

  • ha ha ha... e incredibil de urat in fata!si emblema aia stupida il faca sa arata parca ca a cazut de undeva si a intrat cu botu intr-un stalp.
    Daca vreti sa nu fiti fraieri luati-va (noul)Ford Mondeo sau un VW Passat,a,de banii aia mai gasiti si jaguar xf de prin chiar 2008 cu nu mai mult de 100000 km,nu conteaza prea mult ca e masina fiabila.Nu o sa aveti prea multe de schimbat.Asta si cu reno laguna ar fi unele dintre cele mai proaste alegeri de banii astia.Astea sunt masini de spalat doar.
    15 47
  • Mai bine Citroen sau Ford(de Jaguar nu mai zic,e mult peste ele) decat panaramele alea de VW,care au foarte multe probleme,v-am mai spu....cine lucreaza la service si este mecanic stie.
    12 10
  • BaditzaEx
    @automarket - imi stergeti comentariile dar lasati pe unul ca chucky - papusa dementa sa abereze pe aici - RUSINICA
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru