Citroen publică noi imagini teaser cu unul dintre conceptele aniversare: lansarea va avea loc în primăvară

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a publicat câteva teasere cu unul dintre cele două concepte pe care le va lansa în acest an ca parte a aniversarii de 100 de ani.

În toamna anului trecut, Citroen a anunțat că va lansa în 2019 două concepte prin care va sărbători 100 de ani de existență.

La vremea respectivă, francezii au prezentat și câteva teasere, iar acum au revenit cu o nouă serie de imagini prin intermediul unui clip în care CEO-ul Linda Jackson oferă câteva detalii despre concepte.

"2019 este momentul potrivit pentru a anunța noi soluții de mobilitate. Primul concept reprezintă viziunea Citroen pentru mobilitate urbană, în timp ce al doilea va pune accentul pe confort", a declarat ea.

Unul dntre concepte va fi prezentat în luna mai la Paris, în timp ce al doilea va fi dezvăluit mai devreme, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Clipul video nu menționează cărui concept îi sunt asociate teaserele, iar imaginile sunt suficient de ambigue pentru a fi dificil de intuit dacă fac referire la conceptul de mobilitate urbană sau la conceptul dedicat confortului. Astfel, imaginile arată formele luminilor LED de zi și ale stopurilor.

Presa internațională speculează că noul concept de mobilitate urbană ar putea fi legat inclusiv de îmbunatățirea serviciului de leasing Free2Move.

Via Auto Express

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Dar vaaaiii concept cu stopuri LED!!!

    Azi poţi să cumperi LED şi pentru stopurile de la Logan aftermarket din China !!!

    Dar producătorii auto europeni le este FOARTE GREU să pună LED la toată instalaţia de iluminat, semnalizare, etc a maşinii.


    Măcar dacă ok pun LED peste tot mai puţin faza lungă care costă mai mult (matrix led, calculator, senzori optici) dar pentru restul ???

    Cu 500€ îţi pui LED peste tot în maşină... dar producătorii auto nu sunt în stare sau îţi vin cu nişte preţuri de zici că îţi vinde aur.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru