Feedback

Salonul Auto de la Geneva 2018

Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez

Publicat Marti, 06.03.2018
de Petre Barac
Comenteaza 2
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 1
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 2
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 2
Subaru a prezentat conceptul Viziv Tourer în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul japonezilor anunță lansarea unui nou break pentru constructorul cu sediul în Tokyo.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ultimii ani, Subaru ne-a obișnuit cu o serie de concepte sub numele Viziv, care au anticipat diverse modele de serie.

După teaserul din februarie, japonezii ne-au prezentat în mod oficial Viziv Tourer Concept cu ocazia salonului de la Geneva.

Așa cum ne-a obișnuit pânâ acum, Subaru nu a oferit prea multe detalii despre datele tehnice sau tehnologiile noului concept, doar informația că dispune de motorul boxer și tracțiune integrală.

Anticipând lansarea la scară largă a tehnologiilor pentru mașinile autonome, japonezii au inclus pe conceptul Viziv Tourer sistemul de asistență EyeSight, menit să reducă nivelul de oboseală al șoferului în cazul călătoriilor mai lungi și să-i ofere acestuia o experiență mai plăcută la volan.

Conceptul are o lungime de 4775 de milimetri, cu un ampatament de 2730 milimetri și o lățime de 1930 milimetri, în timp ce înălțimea ajunge la 1435 milimetri.

Via Subaru


Comentarii (2)

  • ma enerveaza astia de la subaru, de cativa ani tot prezinta concepte dar nimic concret, o mai dau mult de gard sau arunca in sfarsit pe piata ceva care sa trezeasca emotii, cred ca au trecut 15 de ani de la ultimul reusit
    3 2
  • Si cam ce ai vrea tu , de la subaru? Ai un Subaru, cumva? Ma cam indoiesc. In schimb ai nervi!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru