Salonul Auto de la Geneva 2018

Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani

Publicat Joi, 08.03.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 3
Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani - Poza 1
Jeep nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualul Renegade. De asemenea, americanii pregătesc și un model pe care îl vor poziționa în vârful gamei, peste Grand Cherokee.

Standul Jeep din cadrul Salonului Auto de la Geneva a fost unul foarte aglomerat. Constructorul american a expus noul Wrangler, Cherokee facelift, dar și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S.

Mike Manley, șeful Jeep, s-a aflat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și a oferit o serie de informații cu privire la planurile mărcii americane. Jeep vrea să lanseze un SUV mai mic decât actualul Renegade, dar și un model pe care să-l poziționeze în fruntea gamei.

"Grand Wagoneer va fi un model premium. Procesul de dezvoltare a început acum câțiva ani și, cu siguranță, va fi poziționat peste actualul Grand Cherokee", a declarat oficialul Jeep. Totodată, reprezentantul constructorului american spune că în scurt timp vom afla planurile Jeep pentru următorii ani.

"În 1 iunie vom prezenta planurile pentru următorii cinci ani. Atunci veți vedea ce am programat în materie de vehicule electrificate", a completat oficialul Jeep.

În cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, Mike Manley a confirmat că în 2020 vom vedea o versiune plug-in hybrid pentru actuala generație Wrangler.

Via | TopGear


Comentarii (3)

  • Un Jeep si mai mic, ce bine! Cu siguranta va fi un off-roader pur-sange, mai ales daca o sa arate si mai copilaresc/ghidus decat Renegade.

    Acum pe bune, un Jeep care sa atage Jimny ar fi interesant, dar cine mai cumpara masini din astea? Va fi un banal Panda ingrasat, pentru oras.
    2 3
  • scamel
    @ mircea
    tie iti place cum suna titlul?
    1 1
  • Scrooge
    deci vor sa intre si pe piata jucariilor. Sper sa aiba si telecomanda pentru adulti.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru