Salonul Auto de la München: BMW, Daimler și VW au confirmat prezența fizică la show-ul din septembrie

de Paul Cosma
Luni, 01.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mare salon auto din Germania se mută în acest an la München, iar organizatorii anunță un format hibrid, cu evenimente online și la fața locului.

La începutul lui martie 2020, cu puțin timp înainte de pandemia de coronavirus, Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a decis să mute tradiționalul Salon Auto de la Frankfurt la Munchen începând din 2021.

Evenimentul este programat între 7-21 septembrie 2021 și promite să aducă o serie de schimbări care să stârnească din nou interesul publicului.

În contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii spun că Salonul Auto de la München va fi unul “hibrid” cu evenimente online și fizice. Aceștia consideră că formatul digital va fi mai atrăgător atât pentru constructori, cât și pentru vizitatori. 

Până acum, pe lista producătorilor confirmați se numără BMW, Daimler, Volkswagen, Daimler, Hyundai, Nio sau Polestar. 

Pe lângă prezentările oficiale de modele și concepte, salonul va avea secțiuni distincte pentru mobilitate electrică, inclusiv biciclete, scutere electrice sau diverse alte soluții pentru transport public. 

În plus, organizatorii promit o serie de teste "reale" și diverse demonstrații care vor avea loc pe străzile din Munchen, în special în zona centrală. 

VDA a anunțat că Salonul Auto de la München va fi organizat nu numai în 2021, ci și în 2023.

În plus, există deja opțiunea de a prelungi acordul și pentru ediția din anul 2025.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • corect
    nemții s-au grăbit să își anunțe prezența fizică.
    ceilalți își vor anunța prezența chimică.
    6 2
  • Edikkk
    La show-urile din Germania participă doar firmele germane, la cele din Franţa doar producătorii francezi, la cele Americane doar producătorii americani, la cele chinezeşti doar producătorii din China, indiferent că sunt americani, europeni sau chinezi.

    Şi sud-coreeni peste tot :)
    3 8
  • Johnny
    Edi, au inceput cu ceva timp in urma unii producatori sa saboteze saloanele din tari cu constructori rivali si au ajuns sa participe cu precadere constructori locali. Vor ajunge in ritmul asta sa fie considerate saloane de importanta locala....
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru