Opel anunță conceptul Experimental: "Va influența viitoarele modele de serie"

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a dezvăluit numele celui mai nou concept al său. Experimental va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.

Salonul Auto de la Munchen sau IAA Mobility din Munchen, dacă vrei, își va deschide porțile în data de 5 septembrie 2023. În cadrul acestui eveniment, germanii de la Opel au ales să prezinte cel mai nou concept al lor.

Denumit Experimental, acesta va influența viitoarele modele de serie, după cum transmit reprezentanții companiei.

Totodată, conceptul va fi primul vehicul care va purta noua emblemă Opel. Prezentat în urmă cu câteva zile, logo-ul este mai subțire, iar fulgerul specific mărcii a fost împărțit în două.

Primul model de serie care va purta noua emblemă va debuta în 2024.

"După cum o spune și numele, Opel Experimental va oferi o viziune clară pentru marcă și nu doar pentru o gamă de autovehicule. Acesta arată încotro se va îndrepta marca noastră în următorii ani - și va influența toate vehiculele noastre de serie din generația următoare. Este un simbol pentru ceea ce ne dorim să realizăm cu marca Opel," a declarat Florian Huettl, director general Opel.

via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru