Opel are un nou logo. Primul model cu noua emblemă va fi lansat în 2024

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile și-a schimbat logo-ul. Primul model cu noua emblemă va fi prezentat în 2024.

Opel intenționează să devină o marcă pur electrică, în Europa, până în 2028. Mai mult, până la finalul acestui an, germanii vor avea nu mai puțin de 15 modele electrificate în portofoliu.

Constructorul din Russelsheim vrea să arate că este pregătit pentru această nouă etapă și prezintă acum noul său logo. Ultima schimbare la față a mărcii a avut loc în urmă cu mai puțin de 3 ani.

Primul model de serie cu noua emblemă va fi lansat în 2024. Apoi, aceasta va fi implementată, pas cu pas, pe toate modelele mărcii.

Noul logo Opel este mai subțire, iar fulgerul, sau Blitz în germană, a fost împărțit în două.

Totodată, Opel a anunțat că pregătește o surpriză pentru Salonul Auto de la Munchen, care își va deschide porțile în data de 5 septembrie. Reprezentanții companiei nu au oferit detalii, dar ar putea fi vorba despre un concept care să poartă noua emblemă.

via Opel

Comentarii (3)

  • Octavian
    Eu sunt fan Opel si imi place in ce direcție se duce , noul logo chiar ca arata bine , nu am ce sa spun. Păcat că nu mai fac Insignia:(( .
    5 6
  • Asta era problema la Obal... Logo-ul... Mizeria de Insignia de e legendara pentru ''fiabilitatea'' ei... si alte chestii de genul, ce sa zicem, rau ca si altii s-au luat dupa ei cu artificii de design si in rest sub e numa o bataie de joc!
    5 6
  • Andrei
    Nu sunt "artificii de design". Toti producătorii renunță la logo-urile cromate pentru că senzorii nu funcționează bine prin crom.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru