Primul teaser cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach: debut la Munchen

de Alexandru Monenciu
Sambata, 04.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach. Acesta urmează să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Munchen.

În luna iulie, Mercedes-Benz și-a prezentat planurile de viitor în cadrul unui eveniment special. Pe lângă anunțurile în ceea ce privește electrificarea gamei de modele, constructorul german de automobile a dezvăluit și o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach EQS.

Vorbim despre o versiune de lux, cu emblema Maybach, a SUV-ului electric EQS.

Acum, cu doar o zi rămasă până la seara Mercedes-Benz din cadrul Salonului Auto de la Munchen, germanii au publicat primul teaser video cu un concept electric Mercedes-Maybach. Nu au oferit mai multe detalii, dar l-au descris ca fiind "viitorul luxului sofisticat."

Se poate observa grila Maybach, închisă, dar și un ornament pe capotă (emblema mărcii) care nu este prezent pe EQA, EQB sau EQS. Așadar, rămâne de văzut ce ne-au pregătit nemții de la Mercedes-Benz. 

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru