Mercedes-Benz va lansa o versiune Maybach pentru viitorul SUV electric EQS

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile va lansa SUV-urile electrice EQE și EQS în 2022, iar acesta din urmă va primi și o versiune Maybach. Anunțul a fost făcut chiar de oficialii Mercedes-Benz și este însoțit de o imagine teaser a viitorului SUV electric de lux.

Mercedes-Benz și-a prezentat în urmă cu câteva ore planurile de viitor în cadrul unui eveniment special. Așa cum era de așteptat, strategia germanilor este axată într-o foarte mare măsură pe electrificare.

De fapt, până în 2030, marca din Stuttgart își propune să devină 100% electrică în piețele unde condițiile vor permite acest lucru. În cadrul aceluiași eveniment, mai mulți oficiali au confirmat și câteva dintre modelele electrice cu care vom face cunoștință în viitorul nu foarte îndepărtat.

În 2022, Mercedes-Benz va prezenta SUV-urile cu zero emisii EQE și EQS. În clipul de prezentare a fost inclusă și o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach EQS, așadar o versiune de lux, cu emblema Maybach, a SUV-ului EQS.

Mai mult, în 2024, celebrul off-roader Clasa G va primi o versiune 100% electrică.

În 2025, constructorul german de automobile va lansa 3 platforme noi dezvoltate special pentru mașinile electrice. Tot din 2025, Mercedes-Benz vrea ca toate modelele din gamă să aibă și versiuni 100% electrice.

via Motor1

Comentarii (2)

  • O noua electrica excesiv de scumpa,uzata moral, avand cu tehnologia din 1900 toamna!
    7 7
  • @Edikkk
    nu e uzata moral. Alea vechi aveau baterii cu plumb care e metal greu toxic si provoaca saturnism mai ales la bebelusi. Astea noi sunt ecologice si au numai litiu, cobalt si inca cateva chestii de care n-am auzit.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru