Mercedes-benz eqe

Luni, 06 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQE: rivalul lui Tesla Model S debutează cu 292 CP și 660 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul sedan electric EQE. Gândit ca un rival pentru Tesla Model S, acesta este disponibil momentan cu 292 CP și 660 de kilometri autonomie, în ciclul WLTP.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Mercedes-Benz publică primele imagini cu viitorul sedan electric EQE

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitorul model electric EQE. Totodată, germanii au anunțat o avalanșă de lansări programate pentru Salonul Auto de la Munchen.
Vineri, 23 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz va lansa o versiune Maybach pentru viitorul SUV electric EQS

Constructorul german de automobile va lansa SUV-urile electrice EQE și EQS în 2022, iar acesta din urmă va primi și o versiune Maybach. Anunțul a fost făcut chiar de oficialii Mercedes-Benz și este însoțit de o imagine teaser a viitorului SUV electric de lux.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește versiuni de performanță AMG pentru sedanul electric EQE: germanii au înregistrat numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63

Mercedes-Benz a înregistrat recent numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63, element care sugerează că viitorul sedan electric EQE va primi versiuni de performanță dezvoltate de divizia AMG.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric de clasă mare: modelul ar putea debuta în 2023

Mercedes-Benz a demarat testele cu prototipurile unui viitor SUV electric de clasă mare. Modelul va fi produs pe noua arhitectură MEA și, conform surselor, ar urma să ajungă pe piață în 2023.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Viitorul Mercedes-Benz EQE, spionat în timpul testelor: sedanul de clasă mare ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice

Câteva prototipuri ale viitorului Mercedes-Benz EQE au fost surprinse în timpul unei sesiuni de teste în nordul Europei. Modelul de serie va fi prezentat în 2022.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, sedan electric, EQE, mercedes-benz eqe, sedan electric mercedes, sedan electric de clasa mare, sedan electric mercedes eqe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru