EQE

Marti, 13 Iunie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 8000 de exemplare EQE, EQS și EQS SUV

Mercedes-Benz a inițiat o campanie de rechemare pentru modelele electrice EQE, EQS și EQS SUV. Campania vizează peste 8000 de exemplare vândute în Statele Unite, iar în centrul atenției se află o problemă la sistemul software. Aceasta poate duce la o pierdere de putere în timpul mersului.
Marti, 15 Martie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQE în România: sedanul electric pornește de la 76.700 de euro

Noul sedan cu zero emisii Mercedes-Benz EQE poate fi comandat și la noi în țară. Pentru moment, modelul german este disponibil într-o singură versiune și pornește de la 76.720 de euro.
Marti, 15 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-AMG EQE apare într-un nou teaser. Debutează în 16 februarie

Constructorul german de automobile a publicat, poate ultimul, teaser cu viitorul model electric de performanță Mercedes-AMG EQE. Acesta va debuta în 16 februarie.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vrem să accelerăm tranziția către mașinile electrice”

Daimler anunță accelerarea tranziției către mașinile electrice, după un început “pozitiv” de 2021, însă fără să dezvăluie obiective concrete privind noile sale planuri.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește lansarea sedanului electric EQE: noul model va fi dezvăluit în septembrie

Noul sedan electric Mercedes EQE va fi prezentat în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Munchen, potrivit declarațiilor lui Ola Kallenius, CEO-ul producătorului german.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește versiuni de performanță AMG pentru sedanul electric EQE: germanii au înregistrat numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63

Mercedes-Benz a înregistrat recent numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63, element care sugerează că viitorul sedan electric EQE va primi versiuni de performanță dezvoltate de divizia AMG.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes-Benz include primul Clasa G electric: alte patru modele electrice pe viitoarea platformă EVA, începând din 2021

Mercedes-Benz și-a prezentat noua strategie, iar electrificarea este prioritatea numărul unu. Nemții anunță că vor lansa primul Clasa G electric, dar și vehicule electrice sub brandurile AMG și Maybach. În plus, începând de anul viitor, Mercedes va lansa patru modele electrice pe noua platformă EVA, printre care și SUV-urile EQE și EQS.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Viitorul Mercedes-Benz EQE, spionat în timpul testelor: sedanul de clasă mare ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice

Câteva prototipuri ale viitorului Mercedes-Benz EQE au fost surprinse în timpul unei sesiuni de teste în nordul Europei. Modelul de serie va fi prezentat în 2022.
Luni, 09 Martie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz a început testele cu EQE: sedanul electric de clasă mare va fi lansat până în 2022

Mercedes-Benz a început testele sub camuflaj cu EQE, un sedan electric de clasă mare care urmează să fie disponibil pe piață în 2022.

Tag-uri similare

masini electrice, EQE, masini electrice mercedes-Benz, Meredes-Benz EQE
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru