Mercedes-Benz pregătește versiuni de performanță AMG pentru sedanul electric EQE: germanii au înregistrat numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63

de Daniel Popescu
Sambata, 28.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a înregistrat recent numele EQE 43, EQE 53 și EQE 63, element care sugerează că viitorul sedan electric EQE va primi versiuni de performanță dezvoltate de divizia AMG.

Mercedes-Benz a confirmat la începutul lunii octombrie că pregătește o gamă variată de modele electrice, iar printre ele va figura și sedanul electric EQE.

Practic, noul model va fi un fel de versiune electrică pentru Mercedes-Benz Clasa E, iar noile decizii luate de producătorul german sugerează că acesta va primi și mai multe versiuni de performanță.

Mercedes-Benz a înregistrat la începutul acestei săptămâni mai multe nume în acest sens, și anume EQE 43, EQE 53 și EQE 63. Cu alte cuvinte, acestea vor fi versiunile de performanță ale lui Mercedes-Benz EQE, care vor fi dezvoltate de divizia de performanță AMG.

Până acum, nu există însă informații concrete nici măcar despre EQE, cu excepția unor imagini sub camuflaj publicate cu o lună în urmă.

Totuși, știm că germanii vor dezvolta și un SUV electric care va primi numele EQE SUV, alături de EQS și EQS SUV.

Toate aceste patru modele vor fi dezvăluite treptat începând din anul 2021, ceea ce înseamnă că potențialii clienți vor mai avea ceva timp de așteptat până la versiunile de performanță ale lui EQE.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru